Share
Mecanic auto amendat după un test drive de 3.000 de kilometri

Mecanic auto amendat după un test drive de 3.000 de kilometri

Un mecanic auto german, care voia să se asigure că maşina pe care a reparat-o este pregătită pentru drum, a făcut un test drive până în Polonia şi înapoi, informează DPA, citată de Agerpres. Gestul său nu a fost apreciat de instanţa de judecată care l-a condamnat la plata unei amenzi substanţiale, deşi mecanicul din Hanover a insistat că el doar şi-a făcut meseria. ”Mereu scot maşina la un test drive”, i-a spus mecanicul de 49 de ani judecătorului. ”Da, dar nu 3.000 de kilometri, până în Polonia”, i-a dat replica magistratul, amendându-l cu 1.000 de euro.
Proprietara maşinii nu bănuia nimic, însă a aflat despre călătoria mecanicului prin intermediul unei amenzi emise de autorităţile poloneze pe care a primit-o prin poştă. ”Nu am fost niciodată în Polonia”, a declarat femeia în instanţă. ”Am văzut din fotografie că nu eram eu şi nici soţul meu”, a adăugat ea.

Proprietara şi-a amintit că maşina fusese în service în acea perioadă, iar poliţia a sfătuit-o să depună plângere împotriva mecanicului, proprietarul atelierului de reparaţii.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu