Share
Un bărbat a chemat poliția din pricina unui porc care nu-i dădea pace, fiindcă voia să fie mângâiat (VIDEO)

Un bărbat a chemat poliția din pricina unui porc care nu-i dădea pace, fiindcă voia să fie mângâiat (VIDEO)

Atunci când polițiștii din Ohio au primit un apel de la un bărbat care susținea că este urmărit de un porc la primele ore ale dimineții au presupus că omul era beat. Însă când au ajuns la fața locului agenții au constatat că bărbatul – cât se poate de treaz – era într-adevăr urmărit de un porc… deosebit de insistent, notează „The Telegraph”, potrivit Agerpres.

„Am răspuns apelului unui bărbat, evident beat, care se întorcea acasă de la bar la ora 5:26”, a indicat Departamentul de poliție din North Ridgeville pe pagina sa de Facebook.

Poliția a aflat, însă, că bărbatul nu se întorcea de la barul „Gară” din Elyria, Ohio, ci chiar de la gara orașului și, pentru că a început să fie urmărit de un porc, a sunat la poliție, neștiind ce să facă. „Porcul îl înghiontea și voia să fie mângâiat”, a declarat căpitanul de poliție Marti Garrow.

Un polițist a reușit să urce animalul pe bancheta din spate a mașinii de poliție și i-a făcut chiar și o poză „vinovatului”. Porcul, pe nume Zoey, a fost returnat, până la urmă, proprietarului său.

Publicat în:

Lasă un comentariu