Share
Câți bani face vedeta din ”Grey’s Anatomy” pe sezon

Câți bani face vedeta din ”Grey’s Anatomy” pe sezon

Actrița Ellen Pompeo, vedeta serialului ”Grey’s Anatomy”, va primi 20 de milioane de dolari pe an pentru a continua încă două sezoane, actrița subliniind că egalitatea salarială între bărbați și femei constituie o miză a schimbării la Hollywood, relatează AFP, citată de agerpres.ro.
Lansat în 2005, serialul a depășit recent 300 de episoade și își menține în continuare cotele de audiență. Ellen Pompeo a explicat revistei de specialitate ”The Hollywood Reporter” că noul său angajament prevede un onorariu de 575.000 de dolari pe episod pentru viitoarele sezoane, 15 și 16, la care se adăuga un bonus, reprezentând în total peste 20 de milioane de dolari pe sezon.
Potrivit Forbes, cea mai bine plătită actriță de televiziune este în prezent Sofia Vergara – care joacă în sitcom-ul ”Modern Family”- cu 41,5 milioane de dolari pe sezoni.
„Serialul va continua cât timp va dori Ellen”, a declarat Shonda Rhimes, creatoarea serialului ”Grey’s Anatomy”, devenită una din figurile emblematice ale producțiilor de televiziune, ea mai având în portofoliu ”How to get away with murder” și ”Scandal”.

Sursa foto: businessinsider.com


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu