Share
A căzut de pe scenă cu tot cu fanul căruia i s-a suit în brațe

A căzut de pe scenă cu tot cu fanul căruia i s-a suit în brațe

Cântăreaţa pop Lady Gaga a căzut de pe scenă cu tot cu un fan căruia i s-a suit în brațe în cadrul celui mai recent concert pe care artista americană l-a susţinut în turneul ei „Enigma”, concert organizat în Las Vegas, informează cnn.com, potrivit Agerpres. Spectatorul fusese invitat pe scenă de cântăreață pentru a dansa cu ea.

Înregistrarea video care a surprins incidentul a devenit virală pe reţelele de socializare, iar numeroşi fani şi-au exprimat îngrijorarea în legătură cu starea de sănătate a cântăreţei în urma căzăturii.

Ajutată de câţiva agenţi de securitate, Lady Gaga s-a ridicat imediat în picioare şi a ţinut să liniştească publicul: „Totul e OK. Singurul lucru care nu e OK e acela că avem nevoie de nişte scări pentru a urca din nou pe scena asta nenorocită”.

Apoi, vedeta pop l-a consolat pe fanul cu care a căzut oferindu-i o îmbrăţişare. „Poţi să-mi promiţi ceva? Poţi să te ierţi chiar acum pentru ceea ce s-a întâmplat?”, i-a spus artista, înainte de a începe să interpreteze piesa „Million Reasons”, alături de acelaşi spectator. Una peste alta, e bine că s-a terminat totul cu bine, iar trânta n-a avut urmări.

Sursa foto: knowyourmeme.com


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu