Share
Un cățel cu coadă în frunte a devenit vedetă pe internet

Un cățel cu coadă în frunte a devenit vedetă pe internet

Un căţel aflat în grija unei organizaţii nonprofit din statul american Missouri a devenit viral pe reţelele de socializare după ce fotografiile şi înregistrările video publicate online au demonstrat că are în frunte… o coadă, relatează UPI, citată de Agerpres.

Organizaţia Mac’s Mission din oraşul Cape Girardeau, specializată în salvarea câinilor fără stăpân, a declarat că puiul de câine a fost găsit abandonat pe stradă, suferind de degerături. El a fost numit Narwhal.

Puiul în vârstă de zece săptămâni are o excrescenţă în zona frunţii, descrisă drept o coadă în plus, motiv pentru care i s-a spus ”micul unicorn magic blănos”.

Degerăturile lui Narwhal se vindecă rapid, iar starea lui de sănătate este bună, potrivit rezultatelor analizelor.

Medicii veterinari i-au asigurat pe reprezentanţii Mac’s Mission că ”nu există necesitatea medicală de a îndepărta” coada în plus deoarece aceasta nu îi provoacă neplăceri. O radiografie a demonstrat că această a doua coadă, care are circa o treime din dimensiunea cozii reale, nu este conectată la nimic şi nu îndeplineşte nicio funcţie. Toată lumea este foarte interesată de el să îl adopte – a declarat o reprezentantă a Mac’s Mission.

Sursa foto: nytimes.com

Lasă un comentariu