A fost instalat un nou preot în Parohia Satu Nou de Sus - 3 ore în urmă
S-a sărbătorit hramul Mănăstirii Baia Borșa - 7 ore în urmă
Amintirile care se întorc doar seara - 9 ore în urmă
„Muzica este stilul meu de viață” – Adina Dunca, un munte de talent confirmat de premii excepționale - 10 ore în urmă
7 decembrie – ziua în care România a pierdut moștenirea lui Brâncuși - 11 ore în urmă
Concertul solemn de colinde „Domnul pe Pământ”, de la Catedrala Episcopală din Baia Mare, ajunge la cea de-a XXI-a ediție - 11 ore în urmă
Rezultate foarte bune pentru CSM Baia Mare la Cupa României Fitness Challenge – cadeți - 12 ore în urmă
Inițiativă rară a Penitenciarului Baia Mare – deținuți la masă cu familiile lor, în afara unității - 12 ore în urmă
Un eveniment de rezonanță internațională la Academia Română, Filiala Cluj-Napoca - 13 ore în urmă
Viktor Orbán se pregătește pentru „lumea de după război” - 15 ore în urmă
De parcă voia să facă frigărui, un TIR cu carne a luat foc
Ieri, un TIR românesc care transporta carne a luat foc la o barieră a autostrăzii A10 (autostrada dei Fiori), din provincia italiană Imperia. Camionul tocmai ieșise din ultimul tunel și se apropia de stația de taxare, când șoferul a văzut că iese fum din remorcă. Acesta a apucat să oprească și să desprindă capul tractor la timp, chiar cu puțin înainte ca flăcările să cuprindă vehiculul. Incendiul din remorcă a fost atât de intens, încât nu a mai putut fi vorba de frigărui la autostradă, ci de carne făcută scrum.






