Tinerii de la „Esperando” se pregătesc de Paște - 8 ore în urmă
Presa Liberă este sărbătorita zilei de 20 aprilie - 8 ore în urmă
Biserica Ortodoxă îl celebrează pe Sfântul Teotim, Episcopul Tomisului - 8 ore în urmă
Artiști îndrăgiți vor susține un recital de pricesne la biserica din Fărcașa - 12 ore în urmă
Marian Condrat și Nicolae Traian David pun bazele unui parteneriat zonal pentru dezvoltarea unitară a turismului pe Valea Izei - 12 ore în urmă
Mihaela Ioana Trifoi din Sighetu Marmației, vicecampioană națională la șah - 12 ore în urmă
Anivesare specială: Vlad Grigore din Săliștea de Sus a împlinit 100 de ani - 13 ore în urmă
La biserica din Ciocotiș va avea loc cea de-a IX-a ediție a concertului de pricesne „Patimile Domnului” - 14 ore în urmă
Circul Internațional ajunge în Baia Mare; Se anunță aproape două săptămâni de spectacole extraordinare - 15 ore în urmă
Psiholog Psihoterapeut Cecilia Ardusătan: Aspecte despre viața unui copil; Cum acesta este proiectul perfect al lui Dumnezeu și în sinele lui are schița perfectă de evoluție personală - 16 ore în urmă
De parcă voia să facă frigărui, un TIR cu carne a luat foc
Ieri, un TIR românesc care transporta carne a luat foc la o barieră a autostrăzii A10 (autostrada dei Fiori), din provincia italiană Imperia. Camionul tocmai ieșise din ultimul tunel și se apropia de stația de taxare, când șoferul a văzut că iese fum din remorcă. Acesta a apucat să oprească și să desprindă capul tractor la timp, chiar cu puțin înainte ca flăcările să cuprindă vehiculul. Incendiul din remorcă a fost atât de intens, încât nu a mai putut fi vorba de frigărui la autostradă, ci de carne făcută scrum.