Share
Punct de vedere: Cum a reușit o fetiță de zece ani să ne facă bine în plină pandemie; Vorbele ei țin de leac pentru depresie (VIDEO)

Punct de vedere: Cum a reușit o fetiță de zece ani să ne facă bine în plină pandemie; Vorbele ei țin de leac pentru depresie (VIDEO)

Copiii sunt minunați. Ei sunt cei care fac lumea să se învârtă. Ei reușesc să ne ofere o terapie excepțională, venită din Ceruri, ca un dar de la Dumnezeu. Cu zâmbetul lor, ei reamintesc adultului ce înseamnă inocența și credința. Adevarăte.

Nu sunt nici un om de piatră, însă trebuie să recunosc că mă mișcă greu chestiunile din talent show-urile românești. Unele par măsluite, parcă trase cu rigla pentru linia de audiențe. Nu și momentul despre care vreau să vă vorbesc.

În plină pandemie COVID-19, se recomandă statul acasă. Ceea ce e extrem de bine. Câți respectă și câți nu realizați singuri din ceea ce vedeți pe stradă ori intrați pe site-ul nostru la raportarea cu sancțiuni. Însă, într-o perioadă atât de grea, când suntem asaltați de informații mai mult sau mai puțin prielnice, nimic nu e mai gură de oxigen ca un copil talentat și sincer.

La Românii au talent de vinerea trecută pe scenă a urcat o ardeleancă de-a noastră, clujeancă mai exact, Siena Vușcan. Născută în San Francisco, cu cinci ani trăiți în China și apoi venită în Transilvania, ea ne-a încântat, fără a avea profesor de canto, cu un cântec de luptă chinezesc. Ce paradox, nu-i așa, în situația în care ne aflăm?

Însă, această fetiță, în vârstă de numai zece ani, a reușit să miște suflete, să dea play, like și share, nu neaparat cu interpretarea sa, care a fost realmente formidabilă, ci, mai ales, cu dezinvoltura sa. Știți ce ne lipsea nouă acum? Exact asta, acum când stăm cu ochii numai pe rapoartele COVID-19! Dezinvoltura și dorința de a ne trăi viața la superlativ. Această fetiță ne-a oferit bucuria de a trăi într-o perioadă dificilă. Nu merita golden buzz, merita mai mult. Însă, mai mult nu s-a putut, cel puțin acum.

Sper să putem reveni cu mai multe despre ea. Știm că părinții ei sunt profesori și are doi frați. Le-a spus juraților cu atâta prietenie!…

Mulțumim, Siena! Români, rămânem uniți! Când vă simțiți depresivi, dați click. Siena vă lecuiește cu câteva vorbe!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu