Share
Gata cu aglomerația!: Supermarketurile de bricolaj din Baia Mare vor avea program special; ce a decis CJSU Maramureș

Gata cu aglomerația!: Supermarketurile de bricolaj din Baia Mare vor avea program special; ce a decis CJSU Maramureș

În condițiile în care maramureșenii au luat cu asalt (în mod oarecum nesperat și nonsens) magazinele de bricolaj, duminică, 22 martie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Maramurș s-a întrunit în ședință extraordinară. CJSU Maramureș a hotărât că pentru prevenirea și limitarea infecției cu noul Coronavirus, magazinele Dedeman și Brico Depot din municipiul Baia Mare, situate pe Bd. București, vor avea program pentru clienți, zilnic, între orele 10.00-18.00.

„Măsura este valabilă până la data de 15 aprilie, cu posibilitate de prelungire în funcție de evoluția situației la nivel național. Accesul clienților în fiecare magazin se va realiza unidirecțional, o intrare, respectiv o ieșire. De asemenea, personal anume desemnat va proceda la termometrizarea digitală a clienților. Activitatea celor două magazine în raport cu clienții se va desfășura cu respectarea dispozițiilor și hotărârilor Comitetului Național Special pentru Situații de Urgență” – a explicat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

De menționat este faptul că, dacă o persoană este febrilă, nu i se va permite accesul in magazin. Va fi invitat să trimită un alt membru al familiei sau o alta persoană (rude, prieteni) pentru efectuarea cumparaturilor.aprovizionare. În plus, trebuie spus faptul că persoanele care efectuează termometrizarea digitală nu au din punct de vedere legal competența de a legitima aceste persoane sau de a le opri în zonă. Li se comunică doar faptul că nu pot intra în magazin și le precizează să anunțe medicul de familie, conform procedurii.

C.Ț.

Lasă un comentariu