Share
Reprezentare la nivel înalt a maramureșenilor la Vatican

Reprezentare la nivel înalt a maramureșenilor la Vatican

Reprezentare la nivel înalt a maramureșenilor la Vatican!

Zilele acestea, o delegație din județul Maramureș s-a aflat la Vatican, unde a participat la o serie de întâlniri și conferințe dedicate problemei migranților și categoriilor sociale defavorizate.

Din delegația județului Maramureș fac parte cadre didactice ale Universității Tehnice – Centrul Universitar Nord din Baia Mare și reprezentanți ai Uniunii Naționale a Barourilor din România și ai administrațiilor locale.

„Din România participă universitari, juriști și angajați din administrație. Au avut loc prezentări și dezbateri la Ordinul Suveran de Malta, Dicasterul (ministerul) pentru promovarea Dezvoltării Umane Integrale, Fundația Primoli (modalități de susținere umanitară în zonele de conflict și în regiunile sărace, efecte ale conflictului ruso-ucrainean, implicarea autorităților române din zona de frontieră româno-ucraineană, Maramureș și Suceava, pentru ajutorarea refugiaților). Activitățile includ și primirea delegației române în audiență de către Papa Francisc”, arată prof. univ. dr. Ioan Gherghel.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu