Share
Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 27 – 30 octombrie

Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 27 – 30 octombrie

Iată care este programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 27 – 30 octombrie:

Miercuri, 27 octombrie, de la ora 19.00, publicul este invitat la o nouă întâlnire cu doamnele din spectacolul EMILIA ÎN TIMP DE PACE ȘI RĂZBOI de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu. Spectacolul se joacă în sala mare. Durata: 90 minute (fără pauză). Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Vineri, 29 octombrie, de la ora 19.00, este programat spectacolul AQUARIUS, după un text de Radu Macrinici, regia artistică Norbert Boda. Spectacolul se joacă în sala mare. Durata: 80 minute (fără pauză). Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Ziua de sâmbătă, 30 octombrie, le este dedicată copiilor. Cei mici sunt așteptați de la ora 11.00, la întâlnirea cu spectacolul ”Elefănțelul Curios”, după Rudyard  Kipling, regia Eugen Câmpeanu. Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata : 60 de minute. Preț bilet: 7 lei.

Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție. Dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse, este rugat să anuleze rezervarea.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu