Share
„Operă pentru băimăreni” la Muzeul de Mineralogie Baia Mare

„Operă pentru băimăreni” la Muzeul de Mineralogie Baia Mare

Sâmbătă, 9 iulie, la ora 18:00, Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare  vă invită la  o seară dedicată muzicii clasice.

„Muzeul nostru are deosebita plăcere de-a vă invita la un eveniment cultural de excepție. Reprezentanți de marcă ai culturii românești din cadrul Operei Naționale Române din Cluj-Napoca vor oferi un concert de muzică clasică, într-un ambient de excepție – sala „Florilor de mină” – aflată la etajul I al  instituției.

Soprane, mezzosoprane și baritoni vor oferi publicului băimărean un recital de arii și duete din opere și operete, producții de musical și lieduri românești și internaționale.

Factorul  de excelență al serii este dat de prezența  artiștilor precum: Adriana Țidor – soprană, Anca Aluaș – mezzosoprană, Horațiu Ruști – bariton,  Adelina Sabău – la pian. Întâmpinarea artiștilor și prezentarea fiecărei arii muzicale va fi făcută de  Alina Mirela Andreicuț, profesor de educație muzicală la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Baia Mare” – transmit cei de la Muzeu.

Din cauza numărului limitat de locuri este nevoie să vă programați la numărul de telefon 0262 227517 sau la adresa de e-mail muzmin@rdsmail.ro.

Intrarea este liberă.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu