Share
Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»  numără, alături de publicul său, zilele rămase până la Crăciun cu ajutorul unui calendar online fermecat

Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» numără, alături de publicul său, zilele rămase până la Crăciun cu ajutorul unui calendar online fermecat

Când e împărtășită cu cei dragi, bucuria Sărbătorilor de iarnă e mai mare, iar așteptarea e mai ușoară!

Astfel, Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» numără, alături de publicul său, zilele rămase până la Crăciun.

„V-am pregătit un calendar fermecat online: Până la Crăciun… cu Noi! Deschideți-l în fiecare zi și bucurați-vă de micile surprize artistice. Am împachetat în cutiuțele electronice gândul nostru bun (priviți cu-atenție, le-am strecurat pe toate în câte-un videoclip), însoțit de picturi din expoziția temporară „Portretul în arta băimăreană”, curator dr. Ioan Angel Negrean, pe notele muzicale alese de compozitorul Darie Nemeș Bota, dar și ghicitori și jocuri.

Vă invităm să petreceți timpul rămas până la Crăciun în compania noastră, a celor „de la Artă” și a Frumosului pe care îl păstrăm!”, preizează reprezentanții instituției de cultură.

Calendarul este publicat pe blogul Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», la adresa muzeuldeartabaiamare.wordpress.com, în secțiunea Până la Crăciun… cu Noi. Căutați căsuța care corespunde datei din ziua respectivă și deschideți-o printr-un simplu click. Fiecare căsuță devine activă de la ora 00,00. Savurați momentele artistice în tihnă, alături de cei dragi sau dați curs micilor provocări. Unele căsuțe vă pot aduce ca premiu calendarul jubiliar al anului 2021, tipărit de Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» cu imagini ale lucrărilor sale. Numărătoarea noastră inversă a început de sâmbătă, 5 decembrie, ora 20,00 și poate fi accesată direct pe blog sau utilizând link-ul publicat pe rețelele de socializare.

Concept inspirat de proiectul Europeana.eu, „Let’s light up December with Europeana Advent Calendar”, disponibil aici. Europeana.eu este o inițiativă a Uniunii Europene care vizează digitizarea patrimoniului cultural european și sprijină inovarea în domeniu.

Expozițiile de la sediul Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» rămân închise pentru executarea unor lucrări de igienizare, renovare și actualizare a expoziției permanente, Informații privind deschiderea expoziției temporare și reluarea parțială a accesului public vor fi transmise în timp util.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu