Share
În Baia Mare: Spectacol recital de poezie și muzică la împlinirea a 90 de ani de la nașterea poetului Nichita Stănescu

În Baia Mare: Spectacol recital de poezie și muzică la împlinirea a 90 de ani de la nașterea poetului Nichita Stănescu

Cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la nașterea poetului Nichita Stănescu, Teatrul Ararat vă așteaptă vineri, 31 martie, ora 17.00, la Muzeul Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare, la spectacolul recital de poezie și muzică “Pietre care vorbesc…Pietre care cântă”, concepția artistică Claudiu Pintican.

Spectacolul a avut avanpremiera în luna decembrie a anului trecut și deschide un nou program cultural inițiat de Asociația Culturală Ararat, program intitulat ”Exponate muzeale văzute prin lumina artelor spectacolului”.

Acest program își propune, practic, ca prin mai multe spectacole, în care să se îmbine armonios lumina, poezia, muzica, dansul, proiecțiile video, artele vizuale, etc. să reușească să capteze și să aducă și o altă perspectivă, mai vie, un alt fel de a privi exponatele din diverse muzee, fie că ele aparțin Muzeului de Mineralogie, ca și în cazul acesta, fie că aparțin altor instituții muzeale: Muzeul de Istorie, Muzeul de Artă, Muzeul Satului, Planetariu, etc.

În distribuție: Claudiu Pintican, Wanda Tamas, Ruxandra Lăzărescu, Mircea Gligor, Alina Andreicuț, Dan Cordea, Călin Ionce, Ara Pintican. Preț bilet: 40 lei, întreg / 20 lei, redus – elevi, studenți, pensionari.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu