Share
Două expoziții despre oamenii și tradițiile din Maramureș vor fi vernisate la Carei

Două expoziții despre oamenii și tradițiile din Maramureș vor fi vernisate la Carei

Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 16.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc un dublu vernisaj de expoziții fotografice având ca temă oameni și tradiții din județul Maramureș.

Un dintre expoziții este realizată de Mariana Scubli și se intitulează „Ecou de viață din Maramureș”. Cealaltă expoziție este realizată de Virgilio Bardossi și se numește„ Maramureș la sfârșitul Secolului”.

„Bogăția tradițiilor și frumusețea locurilor ocupă un loc special în inima artiștilor fotografi care, astfel, își aștern sentimentele prin intermediul fotografiilor ca un ecou de viață.

Expozițiile pot fi vizitate în perioada 01 – 17 aprilie 2023, în centru expozițional GPU PHOTO Global Photographic Union conform programului Muzeului Municipal Carei.

Evenimentul este organizat de Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, Foto Clubul „Vasile Vénig László” din Carei cu sprijinul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România și fotoclubul Varadinum din Oradea.

Intrarea la evenimente este liberă! Vă așteptăm cu drag!” – se precizează pe pagina Asociației Artiștilor Fotografi din România.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu