Share
Ce spectacole puteți vedea la Teatrul Municipal Baia Mare în perioada 23-26 martie

Ce spectacole puteți vedea la Teatrul Municipal Baia Mare în perioada 23-26 martie

Iată ce spectacole puteți vedea la Teatrul Municipal Baia Mare în perioada 23-26 martie.

Joi, 23 martie, de la ora 19.00, publicul este invitat la comedia ”Floare de cactus” de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, regia Daniel Vulcu.  Avându-i în distribuție pe Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi, spectacolul este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

Spectacolul durează două ore, se joacă la sala Studio, iar prețul unui bilet este 20 lei întreg sau 10 lei cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Vineri, 24 martie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Baia Mare este programat spectacolul ”Grasu` Contrabasu`”, comedie de Ion Sapdaru, regia Radu Dinulescu.

Din distribuție fac parte actorii Andrei Han, Claudia Revan, Aurora Prodan, Diana Podăreanu și Rodica Pașca.  Spectacolul se joacă la Sala Mare, durează 1 oră și  40 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei – întreg sau 10 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Pentru cei mici, vor avea loc sâmbătă, 25 martie, două reprezentații ale spectacolului ”Capra cu trei iezi”, regia Iulian Bulancea, de la orele 10.00 și 11.30, la sala Teatrului de Păpuși.

Distribuția spectacolului este formată din actorii Camelia Strat, Sonia Codorean, Irina Oțoiu, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Carmen Bulancea, Alin Albu, Vlad Crișan și Iulian Bulancea.

Spectacolul durează 50 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

Sâmbătă, 25 martie, de la ora 19.00, pe scena teatrului se joacă ”Povești din bucătărie”, o creație colectivă a actorilor din distribuție, în regia lui Cristian Ban, spectacol care îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria copilăriei fiecăruia dintre noi, dar, în acelaşi timp, reușind să facă o radiografie a uneia dintre cele mai confuze perioade din istoria recentă a României: anii ’90.

Din distribuție fac parte actorii Inna Andriuca, Denisa Blag, Eduard Bîndiu, Alexandra Vanci, Dragoș Călin, Mircea Gligor și Petru Damșa.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă, durează 90 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei – întreg sau 10 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Duminică, 26 martie, de la ora 19.00 – cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, sărbătorită anual, în data de 27 martie – în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul de dans contemporan ”Placebo”, concept, coregrafie și light design Arcadie Rusu, spectacol inclus în Campania Națională ”Artiștii pentru Artiști” ediția a XIX-a, inițiată de UNITER. Toate încasările rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate Fondului de Solidaritate Teatrală (RO40RZBR0000060007801286) pentru susţinerea financiară a artiştilor aflați în situații de viață delicate.

Iniţiată în 2002, Campania Națională ”Artiștii pentru Artiști” este un stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii cu probleme de existenţă şi un semnal pentru public şi autorităţi în legătură cu situaţia acestora şi demnitatea lor. UNITER reia acest eveniment după 3 ani de pauză.

”Placebo este medicamentul minții noastre, care poate vindeca organismul de afecțiuni. Este speranța, conștientă sau inconștientă, că ne vom însănătoși. Placebo este metafora căutării unui tip de vindecare alternativă. “Placebo” este pastila de care medicina clasică a uitat, preocupată să ne trateze simptomele și nu cauza. Medicina spitalelor noastre definește sănătatea prin absența bolii și ne administrează tratamente cu prefixul “anti”. Ne separă corpul în părți componente și ignoră partea spirituală și emoțională. (Arcadie Rusu)

În distribuție:  Alex Macavei, Alina Coteț, Brianna Waltner, Carla Waltner, George Pop, Raul Hotcaș, Roxana Florescu. Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 20 lei (unic).


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu