Share
Astăzi, la ora 17.00,  se încheie sesiunea de toamnă pentru finanțări de proiecte culturale

Astăzi, la ora 17.00, se încheie sesiunea de toamnă pentru finanțări de proiecte culturale

Administrația Fondului Cultural Național a lansat sesiunea de toamnă pentru finanțarea proiectelor culturale, pentru care sunt alocate 20 de milioane de lei: 3 milioane destinate programelor multianuale și 17 milioane pentru cele 12 arii în care se pot înscrie proiectele culturale.
Între cele 12 arii lansate este continuată Arta digitală și noile media, deschisă deopotrivă proiectelor editoriale digitale, și revine aria de Rezidențe de creație, ce se lansează în fiecare an doar în sesiunea din septembrie.

Deoarece documentele sunt actualizate pentru fiecare sesiune în parte, autorii de proiecte trebuie să consulte de fiecare dată Ghidul solicitantului și Glosarul de termeni. Aplicația online a fost deschisă în 1 septembrie, iar termenul limită pentru înscrierea proiectelor și programelor culturale este 30.09.2018, ora 17:00. Toate informațiile sunt deja disponibile pe pagina de Internet a AFCN.  Aici se găsesc toate detaliile cu privire la alocarea bugetului pe arii, priorități, plafoane de finanțare, calendar, condiții de eligibilitate, ghid de completare a formularului electronic.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu