Share
Actorul Răzvan Vasilescu vine în Baia Mare; spectacolul „Era ok și la 60” se va juca la Teatrul de Vară din municipiu

Actorul Răzvan Vasilescu vine în Baia Mare; spectacolul „Era ok și la 60” se va juca la Teatrul de Vară din municipiu

Astăzi, 25 iulie, de la ora 20.30, în cadrul Festivalului „Repere, Mituri, Identități”, la Teatrul de Vară din Baia Mare se va desfășura spectacolul Teatrului Godot din București „Era ok și la 60”.

„Spectacolul este un One Man Show, produs de Wonder Theatre și este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 16 ani. ”Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un one man show maraton în care actorul Răzvan Vasilescu îmbină texte ale celor mai importanți autori contemporani de comedie cu fragmente emoționante din viața sa.
Rezultă un spectacol foarte sincer, dincolo de stand up comedy-ul standard – un show care te distrează, dar te și emoționează, despre provocările înaintării în vârstă și despre viața așa cum e, dincolo de celebritate, un spectacol de la care pleci cu un zâmbet larg pe chip și un gând nostalgic în suflet”, precizează organizatorii.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Informații suplimentare la 0723 275 912 sau 0740 043 136 și pe site-ul: www.teatrulararat.ro.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu