Share
Ziua Mondială a Sănătății: Medicii maramureșeni sunt pe baricade, în linia întâi, pentru a salva bolnavii de orice fel, inclusiv de COVID-19; Ei sunt eroii noștri!

Ziua Mondială a Sănătății: Medicii maramureșeni sunt pe baricade, în linia întâi, pentru a salva bolnavii de orice fel, inclusiv de COVID-19; Ei sunt eroii noștri!

În acest an, celebrarea Zilei Mondiale a Sănătății, 7 aprilie, reprezintă o provocare pentru sistemul sanitar din întrega lume. Pentru că în fiecare an Organizația Mondială a Sănătății stabilește ca zi și temă o anumită prioritate la început de an, această zi trebuia să aducă în atenția publică rolul esențial al asistenților medicali și moașelor în furnizarea îngrijirilor de sănătate preventive.

Realitatea de zi cu zi face ca echipa medic-asistent medical să fie în acest moment în prim-planul luptei cu un dușman invizibil aplicând cele mai bune cunoștințe pentru a preveni sau cel puțin pentru a reduce daunele provocate de acest dușman. Prin urmare, este strict necesar să sprijinim serviciile noastre de sănătate publică și să respectăm măsurile de precauție care au fost puse în aplicare.

„Este un moment în care angajamentul, profesionalismul și disciplina sunt cruciale pentru îngrijirile pe care le oferim pentru a ajuta pacienții noștri și pentru protecția comunităților noastre. E necesar să aducem speranță și încredere pentru pacienții noștri că vom fi acolo în orice moment” – a declarat președintele Colegiului Medicilor Maramureș, Dr. Petruț Giuliano Sebastian.

C.Ț.

1 Comentariu în această postare

  1. Am avut parte de o interventie chirurgicală în Spitalul Județean Dr.Constantin Opriș din Baia Mare ,intervenție efectuată de un distins Doctor care pe lângă faptul ca te tratează impecabil te sfătuiește precum un părinte si odată plecat din cabintul lui nu-l poți uita! Mulțumesc mult Domnule Doctor și să ai parte de multă sănătate și fericire alături de cei dragi ție! Iar drapelul arborat in balconul tău te reprezintă cu cinste!?

    Răspunde

Lasă un comentariu