Municipiul Baia Mare demarează lucrări de modernizare pentru bulevardele Unirii și Traian - 25 minute în urmă
În Fărcașa va avea loc competiția de Karate Do Shotokan „Cupa Toamnei 2025”- ediția a III-a - 54 minute în urmă
18 elevi de la Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Baia Mare au participat la competiția de abilități individuale la baschet și fotbal - 1 oră în urmă
„Fără discriminare”- o activitate despre respect și prietenie pentru elevii băimăreni, la Centrul Rivulus Pueris - 1 oră în urmă
ISU Maramureș, instruire pentru intervenții la autobuze electrice - 2 ore în urmă
Gest de suflet: Un suman tradițional a fost donat Muzeului de Etnografie și Artă Populară Maramureș - 2 ore în urmă
Elevele Raluca Chira și Sofia Dragoș de la Școala Populară de Artă Baia Mare, premiul I la Festivalului Interjudețean de Folclor „Dragu-mi-i Cântu’ și Jocu’” - 2 ore în urmă
După patru înfrângeri la rând, Știința Explorări joacă pe terenul vicecampioanei - 2 ore în urmă
În Șomcuta Mare: Peste 600 de sportivi din toată Transilvania vor participa în weekend la ”Cupa Shall We Dance” - 3 ore în urmă
Proiect de lege cu reguli dure pentru șoferi și contribuabili - 3 ore în urmă
Ziua Internațională a Sandwichului a fost celebrată prin activități gastronomice de către rezidenții de la Centrul de Îngrijire și Asistență „Pinocchio” de la Cărbunari
Cu ocazia Zilei Internaționale a Sandwichului, în data de 4 octombrie, rezidenții de la Centrul de Îngrijire și Asistență „Pinocchio” de la Cărbunari au avut parte de o activitate gastronomică deosebită.
După ce și-au desenat și colorat propriile sandwichuri, imaginându-și combinații variate de ingrediente delicioase, aceștia au pregătit sandwichuri gustoase din ingrediente sănătoase, conștientizând rolul lor în menținerea unui stil de viață echilibrat.
În ciuda faptului că la început au fost tentați să folosească bomboane, vafe cu cacao sau alte dulciuri, ingrediente nepotrivite pentru prepararea sandwichurilor, rezidenții au fost îndemnați să aleagă legume proaspete, brânzeturi, carne slabă și verdețuri aromate învățând, prin joc, să facă diferența dintre alimentele sănătoase și cele nesănătoase.



Larisa Viragh















