Share
Zi Lac Albastru Baia-Sprie: În orașul maramureșean se organizează mișcare către un obiectiv special din punct de vedere turistic! Program tot aici!

Zi Lac Albastru Baia-Sprie: În orașul maramureșean se organizează mișcare către un obiectiv special din punct de vedere turistic! Program tot aici!

Zi Lac Albastru Baia-Sprie: În orașul maramureșean se organizează mișcare către un obiectiv special din punct de vedere turistic! Program tot aici!

Lacul Albastru din Baia-Sprie este o frumusețe a naturii care-i recunoscută în țara noastră. Tocmai de aceea, merită o zi doar a sa. Așa cum ne-a obișnuit, administrația locală îi organizează ziua, ca în fiecare an de până acum.

„Cel mai povestit lac al Maramureșului va fi din nou sărbătorit! Lacul Albastru este absolut spectaculos primăvara, iar anul acesta v-am pregătit o mulțime de activități și surprize în cadrul unui eveniment dedicat doar lui. Așa că hai cu cortul și hamacul sus la lac pentru o petrecere faină în aer liber!”, arată reprezentanții Primăriei Baia-Sprie.

🔵 Programul activităților:
• 10:00 – Crosul Lacului Albastru – concurs de trail running. Pentru mai multe detalii vezi evenimentul aici: https://fb.me/e/1MidAutRt (înscrieri online pe pagina evenimentului, la Lacul Albastru între orele 09:00 – 10:00 sau la RockOnBike – Baia Sprie)
• 10:00 – Tiroliană pentru copii peste Lacul Albastru
• 11:00 – Activități pentru copii făurite cu meșteșug de Clubul Hoppa (face painting, jocurile copilăriei)
• 12:00 – Tur ghidat de biodiversitate și minerit pe Dealul Minei, sub îndrumarea domnilor ing. Alexandru Nicolici și dr.ing.Marcian Bîrda
• 13:00 – Tir sportiv cu arcul, oferit de Club Bullseye (înscrieri la fața locului între orele 13:00 – 18:00)
• 15:00 – Inițiere în orientare sportivă, oferit de Clubul Sportiv Spria (înscrieri la fața locului între orele 15:00 – 18:00)
•16:00 – Activități în aer liber (concurs de tras funia, de bătut cuie în buștean, etc)
• 16:00 – Zbor demonstrativ cu parapanta de pe Dealul Minei oferit de pilotul Laszlo Dancs dacă prognoza meteo va fi favorabilă (LaciFly – https://www.facebook.com/profile.php?id=100027126237192)
• 18:00 – Concert Sick`s Generation –concert de rock și blues
• 20:00 – Petrecere cu DJ și VJ pe ritmuri antrenante de electro, groove, disco, funk, house (DJ Akos, DJ Acidulat și DJ Picniker) și un visual show de excepție oferit de VJ Lamaskier
🔵 Pe durata întregii zile ne vom bucura de setul pregătit de DJ Silent Disciple și de compania lui Mc Dan Carpov.
🔵 Și pentru ca pachetul să fie complet, în îmbrățișarea pădurii amenajăm un lounge cu hamace și bean baguri. Barul cu bere și răcoritoare va fi la o aruncătură de băț, perfect aprovozionat pentru a da start party-ului.
🔵 Fie soare, fie ploaie, petrecerea va avea loc la umbra unui generos cort african, astfel că starea vremii nu va fi o scuză să nu petreceți cu noi.
Ce ziceți, ne vedem sus la Lacul Albastru?

⚠️IMPORTANT!
În perimetrul Lacului Albastru accesul cu mașini și vehicule motorizate este strict interzis!
Camparea corturilor se va face în zona Lacului Albastru.
Pentru cei ce vin cu mașina, recomandăm să o parcheze în capătul Str. Crișan în parcarea amenajată pentru eveniment. De acolo se poate ajunge pe jos în aproximativ 20 de minute la Lacul Albastru, prin pădure, pe potecă marcată cu punct albastru.
https://www.strava.com/activities/1738136239
Traseul alternativ pentru cei ce vin pe jos sau cu mountain bike este traseul punct albastru ce urcă din spatele Catedralei Romano-Catolice din centrul vechi, se continuă pe Str. N Iorga, iar apoi pe potecă prin pădure până la lac.
https://www.strava.com/activities/1738136236
Organizatori: Primăria și Consiliul Local Baia Sprie, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Baia Sprie (Visit Baia Sprie) și Casa de Cultură Baia Sprie
Parteneri:
Clubul Civic Lacul Albastru, RockOnBike, Green Impact Baia Sprie, Clubul Sportiv Școlar Baia Sprie, Clubul Sportiv Spria, Asociația Baia Mare în Mișcare, Road Runner Society, Ummoc, Clubul Bullseye, Asociația Mineritului Maramureșean, Laci Fly, Clubul Hoppa, Kubo Visuals, Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș
Powered by: Heineken și Decathlon
Pentru detalii ne puteți contacta pe email: turism@cniptbaiasprie.ro
sau https://www.facebook.com/VisitBaiaSprie/

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu