Share
Wow!: Un fotbalist a marcat două autogoluri, pentru a împiedica un ”blat”: ”Nu încurajez pariurile”. Cum au reacționat coechipierii (VIDEO)

Wow!: Un fotbalist a marcat două autogoluri, pentru a împiedica un ”blat”: ”Nu încurajez pariurile”. Cum au reacționat coechipierii (VIDEO)

Hashmin Musah (24 de ani), fundașul celor de la Inter Allies, din prima ligă ghaneză, a devenit unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din țara sa, după ce și-a înscris de două ori în proprie poartă, în duelul cu Ashanti Gold, pentru a împiedica un ”blat”, notează digisport.ro.

Înaintea jocului, Musah a fost martor la o discuție în care se vorbea de sume mari de bani pariate pe înfrângerea echipei sale cu 5-1. Pe finalul meciului, scorul era 5-0 pentru Ashanti Gold, iar totul mergea conform planului. Atunci a fost introdus pe teren apărătorul de 24 de ani și lucrurile au luat o turnură total neașteptată.

Hashmin Musah și-a anunțat intenția de a face tot ce-i stă în putință pentru a strica ”blatul” și a trecut la fapte. A marcat două autogoluri și a stabilit rezultatul final, 7-0, înainte de a fi înlocuit. Fundașul ghanez a dezvăluit că a fost felicitat de antrenor și coechipieri pentru gestul său. 75 de mii de euro este cota de piață a lui Hashmin Musah, potrivit Transfermarkt.

”I-am promis antrenorului că dacă mă va trimite pe teren, voi strica pariul. După meci, cei din echipa mea m-au felicitat. Auzisem la hotel că o sumă mare fusese pariată pe scor corect, 5-1 împotriva noastră. Am decis să îl stric, nu încurajez pariurile”, a declarat Hashmin Musah, pentru Kumasi FM, citat de goal.com. După ce povestea a devenit virală pe rețelele sociale, Federația din Ghana a hotărât să deschidă o anchetă.

Ashanti Gold, formația care ar fi trebuit să învingă cu 5-1, s-a disociat total de suspiciunile de ”blat” printr-un comunicat oficial: ”Am jucat competitiv pe toată durata partidei. Jucătorii noștri au înscris cinci goluri grozave prin muncă și efort comun. Nu avem nicio idee de ce adversarii și-au înscris două autogoluri, când noi conduceam cu 5-0 cu 13 minute înainte de final”, conform digisport.ro.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu