Share
Weekendul de sport maramureșean: Minaur Baia Mare a câștigat la fotbal și handbal masculin, dar a pierdut la feminin. Vezi aici rezultatele

Weekendul de sport maramureșean: Minaur Baia Mare a câștigat la fotbal și handbal masculin, dar a pierdut la feminin. Vezi aici rezultatele

Weekendul de sport maramureșean. Minaur Baia Mare a câștigat la fotbal și handbal masculin dar a pierdut la feminin. Vezi aici rezultatele!

Sâmbătă, de la ora 11.00, echipa feminină a CS Minaur Baia Mare a întâlnit pe HC Dunărea Brăila, într-un joc contând pentru etapa a doua din Liga Florilor MOL. Brăilencele, cu antrenorul danez Morten Soubak la conducere, au venit cu toate piesele grele în Baia Mare, sperând să obțină cele trei puncte, lucru pe care l-au și reușit. Căpitanele de echipe au fost două coechipiere, atât la echipa băimăreană, cât și la Dunărea Brăila sau SCM Craiova.

Minaur are multe de corectat în următorul interval de timp și suntem siguri că o va face. Echilibrul s-a rupt undeva la jumătatea primei reprize, când oaspetele s-au distanțat de la 6-9 la 6-11 și au terminat prima parte a meciului cu avantaj de cinci goluri: 9-14. În repriza secundă am reușit să venim aproape de Brăila în două rânduri, ba chiar am avut ocazia să egalăm situația pe tabelă, dar mereu a intervenit ceva care n-a mai funcționat cum trebuie. Ultima oară am fost aproape la 19-20 (45), după care nu am mai marcat niciun gol până la 19-24 (54), recunosc chiar reprezentanții clubului pe csminaur.ro. După acest eșec, Minaur se află la coada clasamentului cu zero puncte din două dispute. În etapa a treia va juca în deplasare, la Slatina.

CS Minaur Baia Mare – HC Dunărea Brăila: 23-27 (9-14)
Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare; cca 500 spectatori
Arbitri: Marian Adrian Drăghici – Victor Ionuț Drăguț (Focșani). Observator FRH: Horațiu Belu (București)
Aruncări de la 7m: 5-4 (transformate: 3-4; a ratat Fujita 2). Minute de eliminare: 4-10
CS Minaur: Amra Pandzic (7 intervenții), Cristina Enache, Elena Utkina – Asuka Fujita 7 (2 din 7m), Anca Polocoșer 5, Ana Maria Tănasie 5, Yaroslava Burlachenko 3, Aleksandra Zych 2, Elaine Gomes Barbosa 1, Alexandra Severin, Angela Cioca, Cristina Laslo, Andreea Popa. Antrenori: Raul Fotonea, Daniel Apostu
HC Dunărea Brăila: Elena Șerban (13 intervenții), Mayssa Pessoa (a apărat 2 de 7m) – Amanda Kurtovic 9 (4 din 7m), Ana Paula Rodrigues Belo 4, Tamires Morena Lima 3, Jessica Quintino 3, Larissa Araujo 3, Samara Da Silva 2, Francielle Gomes da Rocha 1, Ștefania Epureanu 1, Maria Kanaval 1, Aneta Udriștioiu, Amalia Terciu, Mirabela Coteț, Sabine Jacobsen. Antrenori: Morten Soubak, Sorinel Meca.

Băieții de la CS Minaur au câștigat în schimb, însă și adversarul lor a fost unul facil. Sâmbătă, de la ora 17.00, Sala Polivalentă “Lascăr Pană” a fost gazda partidei dintre CS Minaur Baia Mare și HC Lokomotiv Gorna Oryahovitsa (Bulgaria), joc din prima manșă a turul I din EHF European Cup. A fost un meci fără istoric, dominat de la început la sfârșit de echipa gazdă, Minaur neavând cum să rateze șansa calificării în turul al doilea, chiar dacă mai este manșa retur de jucat (sâmbătă, 18 septembrie, ora 18.00, la Gabrovo), notează site-ul clubului csminaur.ro. Mai exact, vorbim despre un scor fluviu, o diferență uriașă, de 44-22, înregistrată la finalul partidei.

Ne mutăm la fotbal, unde cele două reprezentante ale județului în Liga 3 s-au întâlnit, în meci direct. Șomcuta Mare – Baia Mare s-a încheiat 1-3 (0-3). Au marcat: Paul Batin (67) / Ciprian Stanciu (7, 25), Alin Văsălie (45). Contracandidata Minaurului la promovare, Zalău, a făcut un pas greșit acasă, cu colega sa de județ, Șimleul Silvaniei, scor 1-2.

Clasament Liga 3, Seria 10, după fix 3 etape
1.Minaur Baia Mare – 9p (11-2) – 3
2.CFR 2 Cluj-Napoca – 7p (5-2) – 3
3.SCM Zalău – 6p (13-6) – 3
4.Lotul Băile Felix – 6p (6-3) – 3
5.Sportul Șimleu – 5p (3-2) – 3
6.CA Oradea – 4p (3-2) – 2
7.Luceafărul Oradea – 1p (1-8) – 3
8.Progresul Șomcuta – 1p (2-11) – 3
9.CSM Satu Mare – 0p (5-8) – 3
10.Someșul Dej – 0p (2-7) – 2.

C.Ț.

Lasă un comentariu