Share
Va avea loc o nouă întâlnire a Cenaclului Scriitorilor din Maramureș

Va avea loc o nouă întâlnire a Cenaclului Scriitorilor din Maramureș

Sâmbătă, 24 februarie (Dragobete), ora 11.00, la Sala de cenaclu „Ion Burnar” din cadrul Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” Baia Mare va avea loc o nouă întâlnire a Cenaclului Scriitorilor din Maramureș.

„Va citi din creație proprie poetul Gelu Dragoș. În 24 februarie, îndrăgostiții (dar nu numai ei) sărbătoresc „Dragobetele”, motiv pentru care colegul nostru va trebui să includă în recitalul său și o poezie dedicată iubirii. Desigur, în încheierea întâlnirii noastre, cine va dori va putea iubi poetic… românește.

Dacălul Gelu Dragoș este binecunoscut nu doar în județ, prin blogul său „Moara lui Gelu” este cunoscut de românii din lumea întreagă. Este iubit și respectat de către elevii săi, fiind modelatorul atâtor generații de copii din Țara Chioarului. Este iubit și respectat ca poet, prozator, critic literar, editor de reviste și publicist, fiind membru al Uniunii Ziariștilor din România.

Este un un vechi cenaclist și unul din fotografii Cenaclului Scriitorilor din Maramureș, membru fondator și președintele Cenaclului literar„Petre Dulfu” din Satulung”, informează Florica Bud, președinte Cenaclul Scriitorilor din Maramureș.

Citește și

Personalități maramureșene de ieri și de azi, născute în luna februarie. La mulți ani, poetului și dascălului, Gelu Dragoș


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu