Share
Vreme răcoroasă: Strat de zăpadă de până la 70 centimetri la stația meteo Iezer

Vreme răcoroasă: Strat de zăpadă de până la 70 centimetri la stația meteo Iezer

Vremea a fost usor mai calda fata de ziua precedenta, dar rece pentru aceasta perioada. Cerul a fost mai mult variabil. Vantul a prezentat intensificari in zona inalta de munte.

Temperaturile au avut valori maxime de 10 grade la Ocna Sugatag, 15 grade in Baia Mare si la Sighetu Marmatiei. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -6 grade, Cavnic 0 grade.

Stratul de zapada masura pana la 70 cm la statia meteo Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial umed in zona inalta de munte, respectiv curat si uscat in rest. Cerul este acoperit. Vantul prezinta intensificari trecatoare pe creste. Vizibilitatea in trafic este buna.

Vremea va fi mai rece decat normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse va ploua, iar in zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab la moderat cu intensificari temporare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 9-13 grade, iar cele minime intre 1-3 si 7 grade.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu