Share
Vineri, o nouă întâlnire „Roade de oraș”

Vineri, o nouă întâlnire „Roade de oraș”

Băimărenii sunt așteptați, vineri, la o nouă întâlnire cu „Roade de oraș”, unde vor putea achiziționa produse de la producătorii locali. Astfel, vineri înter orele 16.30 și 17.30 în parcarea supraterană de la Vivo puteți găsi ouă de găini crescute în libertate, hrănite cu cereale fără stimulenți de creștere, la prețul de 1,7 lei bucata.

De asemenea, butași de lavandă pentru cei care vor să se bucure de aroma plăcută a florilor de lavandă toată vara, în curtea proprie. Dar pe lângă asta, producătorul mai are o mulțime de produse cosmetice cu lavandă.

Un producător de lactate vă așteaptă cu produse din lapte de vacă și bivoliță. Veți găsi telemea, smântână, brânză proaspătă, caș, brânză frământată, dar și lapte. Pentru adepții glumei conform căreia „ce mai bun legumă e carnea, producătorii pun la dispiziție prduse din carne crudă, dar și afumături, pentur toate gusturile. de la cârnați, tobă, costiță, dar și carne în borcan, păstrată în untură și multe altele.

Și amatorii de dulciuri pot găsi acolo ceva pe gustul lor, fie că preferă prăjituri de casă ori piure de castane. De asemenea, cafea de specialitate proaspăt prăjită, pentru iubitorii de cafea bună.

Nu uitați să plasați comanda înainte pe pagina de social media „Roade de oraș”, unde veți găsi produsele de care aveți nevoie, până joi cel târziu.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu