Share
Veste tristă: A trecut la cele veșnice profesorul Ioan Țiplea de la Colegiul „Mihai Eminescu” Baia Mare

Veste tristă: A trecut la cele veșnice profesorul Ioan Țiplea de la Colegiul „Mihai Eminescu” Baia Mare

E doliu iar în învățământul maramureșean. Profesorul Ioan Țiplea de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Baia Mare a trecut la cele veșnice.

„Cu adâncă durere în suflete, deplângem trecerea prematură în neființă a celui care a fost profesorul Țiplea Ioan, cadru didactic emblematic pentru instituția noastră. Va rămâne în memoria noastră drept profesorul preocupat atât de propria evoluție, cât și de cea a elevilor săi, drept omul aflat într-o permanentă căutare a sensului existenței. Îi vom păstra vie amintirea în sufletele noastre. Să-i fie calea lumină!”, transmite echipa managerială, personalul didactic, didactic-auxiliar și nedidactic din Colegiul „Mihai Eminescu”.

A îndrumat numeroase generații de elevi, fiind un cadru didactic apreciat. De asemenea, era un mare iubitor și practicant al tenisului de câmp. Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe. Iată câteva:

„Incredibilă plecare! E greu să închipuim absența permanentă a unui dascăl, în școala pe care a amprentat-o cu prezența sa câteva decenii. Drum lin spre un tărâm mai blând ca acesta de aici! Condoleanțe familiei și tuturor celor care l-au avut aproape!”;

„Un om deosebit, un profesor de excepție, o personalitate marcantă a Colegiului Național Mihai Eminescu a fost domnul Țiplea Ioan! Nu voi uita niciodata meciurile de tenis pe care le-am „arbitrat” si nici anii frumosi de liceu in care m-ați îndrumat. Un profesor tânăr care, la numai 37 de ani, deschidea drumul în viață unei generații din care faceam parte. Era dirigintele clasei a XII-a B, promoția 2003! Rămas bun, domnule diriginte!”;

„Odihnă veșnică, domnule profesor! Mulțumim pentru dăruirea și priceperea cu care ne-ați învățat și ne-ați îndrumat pașii spre calea cunoașterii! Dumnezeu să vă odihnească în pace!”.

Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe familiei!

L.C.H.

Citește și

Veste tristă: Ne-a părăsit prof. Radu Mandache, fost director al Colegiului de Arte din Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu