Share
VESTE MARE ÎN SPORT: Jucătoare a echipei din Maramureș, dar și a naționalei feminine de handbal, Melinda Geiger, își dorește noi victorii pe teren!

VESTE MARE ÎN SPORT: Jucătoare a echipei din Maramureș, dar și a naționalei feminine de handbal, Melinda Geiger, își dorește noi victorii pe teren!

VESTE MARE ÎN SPORT: Jucătoare a echipei din Maramureș, dar și a naționalei feminine de handbal, Melinda Geiger, își dorește noi victorii pe teren!

Surpriză mare în handbalul feminin din țara noastră. Una dintre jucătoarele emblematice ale handbalului băimărean/ maramureșean, Melinda Geiger, va reveni pe semicerc.

Mutare incredibilă făcută de Gloria Bistrița, echipă care în sezonul viitor vrea să se bată la podiumul campionatului în România, arată astăzi eurosport.ro. Gruparea ardeleană a convins-o pe Melinda Geiger (35 de ani) să se întoarcă pe teren, la mai bine de trei ani după ce aceasta și-a anunțat retragerea. În căutarea unui inter dreapta, după plecarea ibericei Almudena Rodrigues, Gloria Bistrița a fost în discuții avansate cu mai multe jucătoare de mână stângă. A supralicitat pentru Valeriia Maslova, dar rusoaica a ajuns în cele din urmă la Metz. A fost în tratative și cu Mireya Gonzalez, dar spaniola este accidentatăși va reveni pe teren, cel mai probabil, abia de anul viitor. S-a zvonit chiar că poloneza Aleksandra Zych, de la Minaur, ar putea ajunge la echipa pregătită de Horațiu Pașca. Rând pe rând, toate variantele au căzut, iar Bistrița avea în lor o singură stângace, Natalia Striukova (24 de ani), o ucraineancă adusă de la Gomel, din Belarus. Bistrița i-a propus Melindei Geiger să revină pe teren iar băimăreanca a acceptat. Melinda Geiger s-a retras în 2019, pe când evolua la Siofok KC (Ungaria). Ea anunța atunci că din cauza deselor accidentări este nevoită să renunțe la carieră, mai arată sursa citată în acest articol.

Melinda Anamaria Geiger (născută în 28 martie 1987, Baia Mare) este o jucătoare profesionistă de handbal din România. După o evoluție de șapte ani la echipa Știința HCM Baia Mare, Geiger s-a transferat, pe 5 octombrie 2010, la campioana României, Oltchim Râmnicu-Vâlcea. Începând cu 1 februarie 2012, Geiger a fost împrumutată de Oltchim, până la sfârșitul sezonului 2011-2012, la echipa germană Thüringer HC, antrenată de Herbert Müller. Încă înainte de desființarea echipei de handbal feminin HCM Baia Mare, la sfârșitul sezonului 2015-2016, Melinda Geiger a semnat, pe 29 aprilie 2016, un contract pe 2 ani cu echipa franceză din prima ligă, Brest Bretagne Handball. Melinda Geiger s-a retras din activitatea sportivă în 2019. Este considerată o jucătoare-simbol al echipei HCM Baia Mare, care a obținut rezultate notabile, atât în țara noastră cât și în străinătate, în acea epocă de aur în care Sala Sporturilor Lascăr Pană se umplea până la refuz pentru a-și susține preferatele. În acea perioadă, suporterii cu vechime își amintesc că Melinda s-a dovedit a fi exponențială în angrenajul echipei, înscriind goluri-cheie aducătoare de victorii. Mai mult, a devenit piesă de bază, în naționala de handbal feminin a României, fiind titulară, incontestabilă, pe postul de inter dreapta. Îi dorim mult succes, așadar, sportivei băimărene!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu