Share
Veste groaznică: Tânărului băimărean, rănit în stația de autobuz de la Vivo, îi va fi amputat piciorul. Contestația Parchetului va fi judecată vineri, 9 iulie!

Veste groaznică: Tânărului băimărean, rănit în stația de autobuz de la Vivo, îi va fi amputat piciorul. Contestația Parchetului va fi judecată vineri, 9 iulie!

Noi urmări în cazul accidentului din stația de autobuz de la Vivo Mall Baia Mare, din seara de 3 iulie. Tânărului Raul îi va fi amputat piciorul drept!…

Tragedia din stația de autobuz poate fi cu greu de descris în cuvinte. Apar noi vești proaste în fiecare zi, de parcă acest coșmar nu se mai încheie.

Vestea că Denisa s-a stins din viață în noaptea de 5 spre 6 iulie a fost aflată și de Raul, care se află, în continuare, pe un pat de spital în Cluj-Napoca. El a fost dezintubat în cursul zilei de luni.

Acum, însă, Raul a primit încă o veste proastă. Din păcate, cu toate eforturile medicilor, piciorul drept al lui Raul va trebui amputat. Intervenția chirurgicală ar urma să aibă loc în cursul zilei de joi. Ba mai mult, va trebui operat și la nivelul șoldului. Se dorește protezarea piciorului după vindecare. În timp ce Raul luptă pentru viață și pentru supraviețuire, șoferul care a produs evenimentul rutier este liber. El a fost pus în libertate ieri, la câteva ore după ce Denisa a părăsit această lume.

Dosarul a fost înaintat de procurori instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cererea fiind respinsă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare. Împotriva încheierii judecătorului de drepturi şi libertăţi Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a formulat contestație. Ei bine, această contestație a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Maramureș, termenul de judecată fiind stabilit pentru data de vineri, 9 iulie. Vom reveni cu amănunte!

C.Ț.

Citește și

Incredibil: Șoferul care a distrus un cuplu din Baia Mare a fost pus în libertate la scurt timp după ce una din victime a murit! Parchetul a depus contestație!

1 Comentariu în această postare

  1. Ioana Maris

    Cum mama naibii să lăsați o persoană în libertate după ce a provocat un accident mortal ??Accident în care și-a pierdut viața o fată tânără și băiatul este pe patul de spital și urmează să i se amputeze un picior….ce fel de judecători sunteți voi aia care l-ati pus în libertate???? Daca era o persoană dragă vouă ce ati fi făcut ” judecătorilor ” ?????

    Răspunde

Lasă un comentariu