Share
Veste bună în Maramureș: Traseele din Borșa, marcate corespunzător de salvatorii montani. Vezi și imagini lămuritoare cu realizările (FOTO)

Veste bună în Maramureș: Traseele din Borșa, marcate corespunzător de salvatorii montani. Vezi și imagini lămuritoare cu realizările (FOTO)

Zona Borșa din Maramureș este în mod evident una dintre cele mai căutate de turiștii din țară dar și din lumea întreagă.

Așa că nu trebuie să mire pe nimeni că salvatorii montani se îngrijesc ca turiștii să aibă parte de cele mai bune condiții de drumeție.

La finele săptămânii trecute salvatorii montani voluntari și aspiranți ai SPJ Salvamont Maramureș, formația Borșa, au verificat, reabilitat și remarcat acolo unde era cazul o frumoasă zonă turisticp extrem de aglomerată ăn toată perioada anului.

Este vorba de 2 trasee turistice din Munții Maramureșului. Traseu 1 – Baia Borșa – Secu- Șaua Lucăciasa- Toroioaga. Marcajul traseului 1 este triunghi roșu 🔺
Traseu 2 – Șaua Lucăciasa- Gâliu. Marcajul traseului 2 este bandă Roșie 🟥 și este traseu de creastă. Aceste trasee, așa cum spuneam mai sus, au fost remarcate și au fost suplimentate cu marcaje, acolo unde a fost necesar, făcându-se totodată verificarea marcajelor existente.

Și toate astea pentru siguranța turiștilor iubitori ai muntelui. Este de lăudat efectiv sponsorul Policolor România care s-a implicat pentru a asigura vopsele cu generozitate! Să fie într-un ceas bun!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu