Share
Veste bună în Maramureș: Traseele din aria orașului Borșa acum sunt marcate adecvat. Această acțiune a vizat Munții Rodnei! (VIDEO ȘI FOTO)

Veste bună în Maramureș: Traseele din aria orașului Borșa acum sunt marcate adecvat. Această acțiune a vizat Munții Rodnei! (VIDEO ȘI FOTO)

Veste bună în Maramureș! Traseele din aria orașului Borșa acum sunt marcate adecvat. Această acțiune a vizat Munții Rodnei în aria noastră.

Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Serviciului Public Județean (SPJ) Salvamont Maramureș, cei care au muncit pentru atingerea acestui deziderat în decursul zilelor anterioare.

La începutul acestei saptamani salvatorii montani voluntari ai SPJ Salvamont Maramureș și aspiranții serviciului, formația Borșa, împreună cu salvatori montani de la Serviciul Public Local Salvamont Borșa și rangeri de la parcul natural Munți Rodnei au participat la o actiune de curățare – marcare – remarcare în Munții Rodnei.

Traseul vizat pleacă de pe Valea Negoiescu pe Triunghi albastru spre Căldarea Puzdrele (Vechea cabană Puzdrele) și ajunge până în Șaua Galațiului unde se intersectează cu traseul de creastă (bandă roșie). Această acțiune a fost necesară deoarece în decursul timpului au fost mai mulți turiști care s-au rătăcit în zona respectivă, arată Dan Benga, șeful SPJ Salvamont Maramureș. Ținând cont de mesajele venite din parte iubitorilor muntelui salvatorii montani au intervenit astfel ca de-acum turiștii vor beneficia, in siguranță, de un traseu deosebit de spectaculos, mai arată Dan Benga. Vezi un video AICI!

C.Ț.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.1 Comentariu în această postare

 1. Lucian Peteru Goja

  Bravo lor ! Actiune imperios necesară pe v.Negoiescu=e un traseu SPLENDID , cu siguranta una din cele mai faine văi montane din România -traseu colosal oricind DAR in special la inflorirea rododendronului, gentienelor, molidului…
  Atentie !
  Mtii Rodnei fac parte dintr-un parc NATIONAL ( nu natural)
  Mtii Maramuresului dintr-un parc NATURAL

  Răspunde

Lasă un comentariu