Share
Veste bună în Maramureș: Locuitorii din cătunul Luhei, aparținând de cea mai mare comună, Poienile de sub Munte, vor vedea asfaltul! (FOTO)

Veste bună în Maramureș: Locuitorii din cătunul Luhei, aparținând de cea mai mare comună, Poienile de sub Munte, vor vedea asfaltul! (FOTO)

Veste bună în Maramureș! Locuitorii din cătunul Luhei, aparținând de cea mai mare comună, Poienile de sub Munte, vor vedea asfaltul curând!

Locuitorii din Luhei de Jos și Luhei de Sus au fost constrânși la izolare in casă până luna aceasta, arată reprezentanții administrației locale din comuna maramureșeană.

Oamenii nu puteau să-și întindă rufele afară, să aibă moment de odihnă sau o simplă masa în grădină din cauza prafului care-i chinuia de ani buni. Insa, soarele a răsărit si pe „strada” lor! Suntem pe drumul cel bun datorită oamenilor care au înțeles necesitatea unor drumuri practicabile, mai arată autoritățile locale.

Autoritățile județene au explicat faptul că locuitorii din Luhei merită să aibă drumuri mai bune, pe care să poată circula în condiții de siguranță și confort. În acest sens, s-au făcut toate demersurile necesare pentru a demara lucrările de asfaltare pe Drumul Județean 187, în prelungirea proiectului inițial care prevede reabilitarea între Leordina și Poienile de Sub Munte, cu încă 3,9 kilometri. Aceasta este o prelungire care face legătura cu Luhei, acest cătun din comuna Poienile de Sub Munte, în care trăiesc peste 1000 de oameni. Așadar, oamenii vor putea să circule în curând pe asfalt!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu