Share
Verificări și în weekend: În județul Maramureș, continuă activitățile derulate de oamenii legii, în contextul pandemiei de COVID-19! (FOTO)

Verificări și în weekend: În județul Maramureș, continuă activitățile derulate de oamenii legii, în contextul pandemiei de COVID-19! (FOTO)

Verificări și în weekend!: În județul Maramureș, continuă activitățile derulate de oamenii legii, în contextul actual, generat de COVID-19!

Polițiștii maramureșeni continuă activitățile de verificate în contextul pandemiei de COVID-19! În acest, reprezentanții IPJ Maramureș au emis un comunicat de presă.

În acest sfârșit de săptămână, pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul Sars-CoV 2, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, împreună cu jandarmii maramureșeni au continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, vizând, în special, locurile aglomerate, agenții economici, mijloacele de transport în comun, verificarea persoanelor aflate în izolare/carantină la domiciliu, dar și portul măștii de protecție, acolo unde se prevede această obligativitate.

În cadrul celor opt acțiuni punctuale desfăşurate pe raza întregului județ, au fost verificate 54 de societăți comerciale și au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.500 de lei. Poliţiştii maramureșeni vor continua acţiunile pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici și în perioada următoare, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în vigoare. Întrucât sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, polițiștii maramureșeni se află permanent la datorie. Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică, să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

C.Ț.

Lasă un comentariu