Share
Vaccinarea în Maramureș: Un nou weekend, noi maratoane de imunizare a populației anti-COVID-19. Unde vor avea loc ele. Care va fi programul

Vaccinarea în Maramureș: Un nou weekend, noi maratoane de imunizare a populației anti-COVID-19. Unde vor avea loc ele. Care va fi programul

Noi maratoane de vaccinare anti-COVID-19 în Maramureș, în weekend. În municipiul Baia Mare, vor avea loc două astfel de acțiuni, în amplasamentele deja cunoscute: Piața Libertății și parcarea Value Center.

Vor avea loc și două acțiuni speciale în Sighetu Marmației și Bogdan Vodă. Acestea au loc la trei săptămâni de la cele similare din cele două localități, deci sunt persoane care sunt așteptate să revină la centre pentru rapel.

Instituția Prefectului-Județul Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Municipiul Baia Mare, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș, Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică și Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Maramureș organizează, în perioada 11 – 13 iunie 2021, în Piața Libertății din municipiul Baia Mare, Maratonul de Vaccinare ”Împreună pentru Viață!” Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, indiferent de localitatea de domiciliu fără programare, cu documente de identitate valabile (carte de identitate sau pașaport).
Programul de administrare a dozelor de vaccin Pfizer-BioNTech sau Johnson & Johnson :
Vineri, 11 iunie 10.00 – 20.00
Sâmbătă, 12 iunie 12.00 – 20.00
Duminică, 13 iunie 12.00 – 20.00
Aducem vaccinul aproape de oameni! Alege viața! – este îndemnul autorităților

Instituția Prefectului-Județul Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Municipiul Baia Mare, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Baia Mare Value Centre, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș, Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică și Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Maramureș organizează, în parcarea centrului comercial Value Centre, în perioada 11 – 13 iunie 2021, campania de vaccinare drive-thru Baia Mare Value Centre. Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, indiferent de localitatea de domiciliu în parcarea centrului comercial, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate sau pașaport).
Programul de administrare a dozelor de vaccin Pfizer-BioNTech sau Johnson & Johnson în centrul drive-thru Baia Mare Value Centre este următorul:
Vineri, 11 iunie, orele 12.00 – 20.00
Sâmbătă, 12 iunie, orele 10.00 – 20.00
Duminică, 13 iunie, orele 10.00 – 20.00
Curajul de a te vaccina! = Înțelepciunea de a alege viața! – este mesajul autorităților.

În Sighetu Marmației, acțiunea va avea loc la sala de sport a Școlii Gimnaziale „Ioan Mihaly de Apșa”, se va derula sâmbătă și duminică, între orele 08.00 – 20.00. În Bogdan Vodă, acțiunea va avea loc la dispensarul medical din comună, numai duminică, întrucât se va deplasa o echipă mobilă și se va derula începând cu ora 09.00 până când se va termina, în jurul orelor 18.00 – 19.00. Acțiunile sunt destinate special pentru cei care au de făcut rapelul cu vaccinul Pfizer/BioNTech, însă, conform autorităților responsabile maramureșene, nu vor fi refuzate nici persoane care vor dori să își facă prima doză.

C.Ț.

Lasă un comentariu