Share
Vaccinarea în Maramureș: S-a deschis linia prioritară de vaccinare pentru angajații din învățământ. S-au înscris 285 persoane din județ (FOTO)

Vaccinarea în Maramureș: S-a deschis linia prioritară de vaccinare pentru angajații din învățământ. S-au înscris 285 persoane din județ (FOTO)

Marți, 23 februarie, s-a deschis linia prioritară de vaccinare pentru angajații din unitățile de învățământ din Maraureș, pentru care s-au înscris 285 de persoane, din care 202 pentru centrele de vaccinare din Baia Mare și 83 pentru Sighetu Marmației.

Din sistemul de învățământ preuniversitar și-au făcut programare pentru centrele speciale 213 cu vârste sub 55 de ani și 72 cu vârste peste 55 de ani.

Acțiunea de programare a fost realizată de către ISJ Maramureș, atât pentru personalul din sistemul preuniversitar cât și pentru cel universitar din județul nostru, ceea ce este un semnal al bunei colaborări și comunicări la cele două nivele de învățământ local, au informat reprezentanții ISJ Maramureș.

Reamintim faptul că centrele de vaccinare sunt organizate în locațiile:
– Grupul de Acțiune Locală Baia Mare (GAL) Baia Mare, Bd. Unirii, nr. 19, pentru persoane cu vârste sub 55 de ani (vaccin tip „AstraZeneca”);
– Centrul Social Multifuncțional „Rivulus Pueris” Baia Mare, str. I. Slavici, nr. 1 B, pentru persoane cu vârste peste 55 de ani (vaccin tip „Pfizer – BioNTech”);
– Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Dr. Ioan Mihalyi de Apșa” Sighetu Marmației, str. M. Viteazu nr. 41, pentru persoane cu vârste sub 55 de ani (vaccin tip „AstraZeneca”);
– Spitalul Municipal Sighetu Marmației, str. Avram Iancu, nr. 22, pentru persoane cu vârste peste 55 de ani (vaccin tip „Pfizer – BioNTech”).

C.Ț.

Lasă un comentariu