Share
Vaccinarea în Maramureș: Peste 800 persoane au ales să se imunizeze anti-COVID-19 în cadrul campaniei drive-through. Printre ei, mulți cetățenii străini (FOTO)

Vaccinarea în Maramureș: Peste 800 persoane au ales să se imunizeze anti-COVID-19 în cadrul campaniei drive-through. Printre ei, mulți cetățenii străini (FOTO)

România a făcut, în weekend, pași importanți pentru imunizarea populației anti-COVID-19. Peste 330.000 de persoane s-au vaccinat în 3 zile!

A fost un weekend minunat în care românii au demonstrat că doar împreună putem învinge pandemia care ne-a schimbat modul de viață. Cu alte cuvinte, a fost un efort comun de o mare amploare care a pornit de la Timișoara, primul Maraton al Vaccinării împotriva COVID-19, și care s-a multiplicat în aproape toată țara.

“Castelul Bran, care a oferit vaccinări de neuitat, apoi Castelul Corvinilor, pentru iubitorii de istorie, Stadionul emblemă al Olteniei, Stadionul “găzarilor” din Ploiești, Cetatea Unirii din Alba Iulia, Alexandria, în care s-a vaccinat pe acompaniamentul tarafului, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Baia Mare, Iași, Vaslui, Drobeta-Turnu Mehedinți, Faleza și marile magazine din Constanța, Arad, București, Galați, Slatina, Sibiu, Suceava, Râmnicu Vâlcea, unde s-a vaccinat primul bulibașă, Petroșani, Satu Mare, Bacău, Blaj, Sebeș, Teiuș, Cugir, Ciugud to be true, Buzău, Oradea și până la Dorohoi. A fost minunat!”, au notat reprezentanții RoVaccinare.

În total, 816 persoane au fost imunizate cu vaccinul Pfizer-BioNTech în cele două zile de campanie de vaccinare Drive Through Baia Mare Value Centre. La centrul de vaccinare s-au prezentat tineri sub vârsta de 18 ani, însoțiți de părinți, cetățeni din alte județe, dar și din state membre ale Uniunii Europene (italieni, francezi, germani, britanici). De asemenea, s-au imunizat doi tineri studenți în țara noastră din Siria și Palestina. “Mulțumim instituțiilor implicate în buna organizare și derulare a procesului de vaccinare, partenerilor care au susținut această campanie, echipei medicale pentru profesionalismul de care a dat dovadă în imunizarea persoanelor și asigurarea asistenței medicale de urgență în aceste zile. Și nu în ultimul rând, apreciem toți cetățenii care au dat dovadă de responsabilitate și care au ales să se vaccineze împotriva COVID-19 pentru a contribui la menținerea sănătății publice și la reducerea ratei de incidență epidemiologică. Vă așteptăm la rapel!”, a declarat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

C.Ț.

Lasă un comentariu