Share
Vaccinarea în Maramureș: Maraton nou de imunizare a populației anti-COVID-19, timp de încă 3 zile, iarăși în Piața Libertății din Baia Mare

Vaccinarea în Maramureș: Maraton nou de imunizare a populației anti-COVID-19, timp de încă 3 zile, iarăși în Piața Libertății din Baia Mare

Numărul celor care doresc să se vaccineze anti-COVID-19 a scăzut realmente dramatic în ultima perioadă.

Ca atare, autoritățile organizează un nou maraton de imunizare a populației, locația fiind deja cunoscută, Piața Libertății din Baia Mare.

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, indiferent de localitatea de domiciliu fără programare, cu documente de identitate valabile (carte de identitate sau pașaport). Program de administrare a dozelor de vaccin Pfizer-BioNTech sau Johnson & Johnson: Luni, 28 iunie – Miercuri, 30 iunie orele 14.00 – 20.00. Aducem vaccinul aproape de oameni! Alege viața! – este mesajul autorităților.

Maratonul de Vaccinare ”Împreună pentru Viață!” este organizat de Instituția Prefectului-Județul Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Municipiul Baia Mare, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș, Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică și Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu