Share
Centru de vaccinare drive-through în Baia Mare, în parcarea Value Center. Oricine se poate imuniza, având buletinul sau pașaportul

Centru de vaccinare drive-through în Baia Mare, în parcarea Value Center. Oricine se poate imuniza, având buletinul sau pașaportul

Un centru de vaccinare drive-trough va fi deschis, în acest weekend (15-16 mai), în municipiul Baia Mare. Locația aleasă este parcarea centrului comercial situat la ieșirea către Cluj.

Mai exact, centrul va fi operațional pe toată durata weekendului, respectiv atât sâmbătă, cât și de duminică, de la orele amiezii până seara. Practic, oricine se va putea imuniza anti-COVID-19.

Campania va fi organizată de Instituția Prefectului-Județul Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Municipiul Baia Mare, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Baia Mare Value Centre, Nord 6 Riders, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș, Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș și Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Maramureș.

Campania de vaccinare drive-through va avea loc, fizic, în parcarea centrului comercial Baia Mare Value Centre. Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, indiferent de localitatea de domiciliu, în parcarea centrului comercial, fără a avea o programare prealabilă. Toți cei care doresc să se imunizeze anti-COVID-19 nu trebuie decât să prezeninte documente de identitate valabile (carte de identitate sau pașaport).
Programul de administrare a dozelor de vaccin Pfizer-BioNTech în centrul drive-through Baia Mare Value Centre este următorul:
Sâmbătă, 15 mai – orele 12.00 -20.00
Duminică, 16 mai – orele 12.00 -20.00.

„Alege viața! Vaccinează-te acum fără programare!” este mesajul autorităților care organizează această acțiune de imunizare anti-COVID-19. Cu această ocazie, Baia Mare se înscrie pe lista orașelor care au ales să amenajaze un astfel de centru.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu