Share
Vaccinarea în Maramureș: Campania „Orașul vaccinează satul” va continua! Echipe mobile de imunizare anti-COVID-19, în mediul rural. Un nou maraton în Baia Mare

Vaccinarea în Maramureș: Campania „Orașul vaccinează satul” va continua! Echipe mobile de imunizare anti-COVID-19, în mediul rural. Un nou maraton în Baia Mare

Din păcate, în Maramureș, cum de altfel în toată țara, în ultima perioadă, a scăzut teribil de mult numărul persoanelor vaccinate anti-COVID-19. Tocmai de aceea, autoritățile încearcă să organizeze cât mai multe acțiuni în județ.

Ca atare, în municipiul Baia Mare, are loc Maratonul de Vaccinare ”Împreună pentru Viață!” în perioada 19-25 iulie 2021. Locația aleasă este iarăși Piața Libertății, adică în Centrul Vechi.

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, indiferent de localitatea de domiciliu fără programare, cu documente de identitate valabile (carte de identitate sau pașaport). Program de administrare a dozelor de vaccin Pfizer-BioNTech sau Johnson & Johnson: Luni, 19 iulie – Duminică, 25 iulie, orele 12.00 – 20.00. Aducem vaccinul aproape de oameni! Alege viața! – este mesajul autorităților.

Acțiunea este organizată în Instituția Prefectului-Județul Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Municipiul Baia Mare, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș, Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică și Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Maramureș.

Continuă în mediul rural campania de vaccinare! Instituția Prefectului-Județul Maramureș, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, autoritățile administrației publice locale și echipele mobile din centrele de vaccinare de la nivelul județului, alcătuite din medici, asistenți medicali și registratori continuă derularea în teritoriu a Programului ”Orașul vaccinează Satul”. Programul se desfășoară în scopul asigurării accesului populației din mediul rural la vaccinarea împotriva COVID-19, în condiții de siguranță, eficacitate și echitate.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu