Share
Urmările furtunii în Maramureș: Poteca ce duce către Scărița Asprei este blocată! Vezi anunțul făcut de custodele Cheilor Lăpușului (VIDEO)

Urmările furtunii în Maramureș: Poteca ce duce către Scărița Asprei este blocată! Vezi anunțul făcut de custodele Cheilor Lăpușului (VIDEO)

Atenție, turiști! O cale de acces din Țara Lăpușului a fost afectată de vremea nefavorabilă din ultima perioadă, avertizează administratorii zonei.

Mai exact este vorba despre poteca ce duce către Scărița Asprei. Anunțul a fost făcut de custodele Cheilor Lăpușului, Asociația Profesională Geommed.

„Furtuna de vineri a produs căderi masive de copaci în Cheile Lăpușului. Traseul de la Aspra spre Scărița Asprei este blocat de zeci de trunchiuri de copaci. Vă recomandăm să nu vă aventurați pe zonă, pentru a nu fi victimele unor accidente!”, este mesajul asociației-custode a Cheilor Lăpușului.

Unul dintre obiectivele turistice din Cheile Lăpușului este, fără îndoială, puntea de la Aspra. Traversarea podului pe cabluri oferă senzații inedite turistului. „Obiectivul cu o lungime de aproape 100 de metri este o atracție pentru turiști, pentru senzațiile pe care ți le oferă la trecerea sa”, arată custodele Cheilor Lăpușului, Asociația Profesională Geommed.

C.Ț.

Citește și

Frumusețile Maramureșului: Puntea de la Aspra din Cheile Lăpușului va fi redată circuitului turistic. Vor fi montate noi panouri de lemn curând (VIDEO ȘI FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu