Share
Urmări tragedie Baia Mare: Schimbare de încadrare! Șoferul care a nenorocit o familie, în stația de autobuz de la Vivo, va fi cercetat pentru ucidere din culpă

Urmări tragedie Baia Mare: Schimbare de încadrare! Șoferul care a nenorocit o familie, în stația de autobuz de la Vivo, va fi cercetat pentru ucidere din culpă

Decesul Denisei, tânăra care a fost accidentată în stația de autobuz de la mall a condus la modificarea încadrării în cazul șoferului vinovat.

Acesta va fi cercetat pentru ucidere din culpă. Acesta a fost reținut ieri, iar azi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

“În urma decesului uneia dintre victimele accidentului rutier produs în data de 3 iulie a.c., pe bulevardul Decebal din municipiul Baia Mare, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au continuat urmărirea penală față de suspect sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă prevăzut de art. 196 din Codul Penal și ucidere din culpă prevăzut de art. 192 din Codul Penal, urmând ca în cursul zilei de azi sa fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

Reamintim faptul că sâmbătă seară, la ora 20.09, prin 112 a fost semnalat un accident rutier în zona Vivo Mall. Un tânăr de 20 ani din Buciumi, aflat la volanul unui autoturism pe Bulevardul Decebal dinspre strada Victoriei, a strivit doi tineri în vârstă de 23 și 20 ani, aflați în stația de autobuz. Tânăra a fost efectiv azvârlită prin sticla stației de autobuz. O bară de aluminiu a băncii efectiv i-a secționat piciorul stâng. Partenerul ei a suferit o fractură deschisă la piciorul drept. Medicii au fost nevoiți să îi amputeze fetei piciorul stâng ca urmare a leziunilor suferite. Partenerul ei a fost transferat la Cluj, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. A fost dezintubat, dar are încă nevoie de sânge. Din păcate, tânăra a decedat în noaptea de 5 spre 6 iulie, la aproximativ jumătate de oră după miezul acesteia, întrucât leziunile suferite au fost extrem de grave.

C.Ț.

Citește și

 

2 Comentarii în această postare

 1. Augustin Ioan

  Sper ca organele competente să -și facă datoria și să-l pedepsească aspru pe acest teribilist . Asemenea specimene nu au loc printre noi,și de s-ar putea să-i anuleze permisul de conducere pe viață.

  Răspunde
 2. Petreus

  Un copil de 20 de ani nu ar avea ce cauta la volanul unui bolid (ex de fata BMW.) Pana după o experienta de cel puțin 3,4 ani ex. Italia, mai ales având în vedere ca avem agresivitatea balcanica, ar trebui discutata problema foarte serios în Parlamentul scump Roman , asa mor zilnic oameni nevinovați pentru ca tăticu cu bani cumpara
  la copil Bolid cu mulți cai putere(tipic Romanesc) Dumnezeu sa o odihnească pe tanara copila.

  Răspunde

Lasă un comentariu