Share
Ultimul drum al campionului: Un culturist maramureșean foarte cunoscut în Spania a ales mișcarea, din altă lume! Slujba este joi în Cavnic!

Ultimul drum al campionului: Un culturist maramureșean foarte cunoscut în Spania a ales mișcarea, din altă lume! Slujba este joi în Cavnic!

Ultimul drum al campionului: Un culturist maramureșean foarte cunoscut în Spania a ales mișcarea, din altă lume! Slujba este joi în Cavnic!

„Trupul neînsuflețit a celui ce a fost Multiplu Campion al Spaniei și Campion Mondial la Culturism, Costi Nichita a ajuns astăzi în orașul Cavnic, locul lui de baștină, și a fost depus la Capela Mortuară de la Roată! Slujba de înmormântarea va avea loc : Joi 26. Mai . 2022, de la ora 13 la cimitirul Roata. Odihnă veșnică om bun!”, arată consilierul local Dorel Câmpan.

Costi Nichita s-a născut în orașul Cavnic și a urmat cursurile Liceului Industrial din orașul maramureșean. A ales calea Spaniei, unde a activat la Strong GYM Vinaròs. Venise în România pentru a înmâna trofeul Diamond Cup. A suferit un accident vascular și, în ciuda eforturilor făcute de medici, nu a putut fi salvat. S-a stins la Cimitirul Militar din Capitală. „Moartea lui Costi Nichita i-a stârnit o mare consternare lui Vinaròs, acesta fiind o persoană foarte apropiată și apreciată, atât pentru calitatea sa umană extraordinară, cât și pentru cei profesioniști și sportivi”, arată vinarosnews.net.

Costi Nechita este multiplu campion, arată presa internațională. Dar despre el ca om, arată maramureșeanca Roxana Codrean Gyorfi. „De ce….? Nu știu cum să încep, cuvintele acum sunt de prisos… Nu a murit o persoana, a murit un OM, a murit un Campion Mondial, un OM cu caracter, cu o putere de fier, Am văzut mesaje de condoleanțe aseară și nu-mi venea sa cred, mi se părea imposibil…nu avea cum să se întâmple o asemena tragedie. Cel mai tare ma doare faptul că nu ați apucat să mă vedeți la o competiție. Mi ați promis că în vara aceasta veniți în România, dar viața ne rezervă altceva. Urma sa intrăm într-un live, să vorbim despre frumusețile sportului, dar n am mai apucat. Ați dus culturismul pe cele mai înalte trepte, spuneați ca, poate, o sa faceți din nou ceva și în Cavnic. Ziua în care am aflat ca îmi veți fi sponsor, a fost ziua în care am știut ca trebuie sa trag mai tare, am avut ambiția aceea în mine, ca trebuie. Am fost fericita, că un Campion Mondial, va fi lângă mine. Va fi un om care știe cu ce se mănâncă sportul….. Dar din păcate, de acum, ma veți privii la competiții dintre îngeri. Nu fac des promisiuni….dar ceea ce promit acum, va fi o promisiune de care mă voi ține. Vă promit că sigla S.T.RO.NG GYM, va fi și în România pe cele mai înalte trepte, țin minte când mi ați spus de unde vine acest „S.T.RO.N.G”…..si am rămas plăcut surprinsă să aud, si mi ați mai zis că foarte putini oameni știu și că, doriți sa rămână secretul nostru, și a rămas…și va rămâne! E atât de dureros, atât de nedrept…. Oamenii buni pleacă mult prea devreme! Sincere condoleanțe familiei și multă putere pentru a putea trece peste! Au rămas doar amintiri… Odihnă veșnică, CAMPIONULE, nu te vom uita vreodată! Sper să mai întâlnesc OAMENI precum dumneavoastră…. Îmi pare rău că am apucat să vă cunosc atât de puțin timp! Mulțumesc pentru toate sfaturile și pentru tot ceea ce m ați învățat!”, arată acum maramureșeanca noastră.

C.Ț.

Citește și

A plecat prea repede: Un culturist maramureșean foarte cunoscut în Spania a ales mișcarea în altă lume! Costi Nichita din orașul Cavnic și-a dorit eternitatea!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu