Share
Standul Maramureșului, ca un magnet pentru vizitatori încă din prima zi a Târgului de Turism al României (GALERIE FOTO)

Standul Maramureșului, ca un magnet pentru vizitatori încă din prima zi a Târgului de Turism al României (GALERIE FOTO)

Astăzi, în prima zi a Târgului de Turism al României, ediția de toamnă 2019, standul județului Maramureș și-a primit vizitatorii într-o atmosferă care a îndemnat la joc și voie bună, întreținută de maestrul Dumitru Dobrican, artiștii Florin Gherman, Rafila Bărbos, Onișor Pop, Carmen Ștețco, Ghiță Breban și corpul de balet al Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania”.

Cei dornici să afle ce are de oferit Maramureșul în plan turistic au fost întâmpinați cu bucate tradiționale și materiale de promovare a județului. Maria Zapca, un meșter popular care face cinste Maramureșului, s-a așezat la război de la prima oră a dimineții și le-a arătat tuturor celor curioși tainele țesutului autentic, munca migăloasă care se află în spatele acestui meșteșug popular ridicat la rang de artă.

Pe parcursul întregii zile, membrii corpului de balet al Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania” și artiștii care le-au „horit” pașii de dans au susținut momente artistice pline de dinamism, spre încântarea celor prezenți.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu