Share
Seară maramureșeană la Târgul de Turism al României (GALERIE FOTO)

Seară maramureșeană la Târgul de Turism al României (GALERIE FOTO)

În cadrul Târgului de Turism al României, ediția de toamnă, delegația județului a organizat ieri, 14 noiembrie, o seară maramureșeană. La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai mai multor ambasade de la București – din țări ca Danemarca, China, Congo, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Georgia, Japonia, Kazahstan, Kuweit, Macedonia de Nord, Maroc, Slovenia, Republica Moldova, Rusia sau Thailanda -, dar și reprezentanți ai Organizației Mondiale a Sănătății, ai Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați și ai Guvernului României.

Celor prezenți li s-au adresat ambasadori ai turismului maramureșean precum Paula Seling, Nicolai Tand, Dumitru Dobrican, Cornelia și Lupu Rednic, Grigore Leșe, dar și membri ai Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania”. Aceștia le-au vorbit oaspeților despre frumusețea Maramureșului, un izvor de tradiții și autenticitate, care trebuie plasat la loc de cinste pe lista destinațiilor turistice din România.

Invitații au avut ocazia de a degusta mâncăruri cu specific maramureșean preparate de chef Nicolai Tand, într-o atmosferă de sărbătoare întreținută de interpreți și dansatori. În cadrul evenimentului au fost prezentate fotografii și videoclipuri menite să stârnească interesul oaspeților pentru plaiurile maramureșene, renumite pentru potențialul turistic deosebit, tradițiile și ospitalitatea oamenilor locului.

Târgul de Turism al României se va încheia în 17 noiembrie.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu