Share
Până să se înfrățească, Borșa și Monaco s-au încumetrit, cu sprijinul decisiv al Antoanetei Mihordea

Până să se înfrățească, Borșa și Monaco s-au încumetrit, cu sprijinul decisiv al Antoanetei Mihordea

În mod oficial, Borșa încă nu s-a înfrățit cu Monaco; dar dacă nu a făcut-o la modul instituțional, i-a reușit la nivel uman, ca o dovadă că frumusețile Borșei sunt tot mai apreciate în lumea largă.
La Monaco locuiește și borșeanca Antoaneta Mihordea (fiica fostului senator PRM, Mircea Mihordea). Pe Anto – cum îi spun prietenii – au remarcat-o și realizatoarea TV, Mihaela Rădulescu (cu care a ajuns prietenă la catarmă – vezi foto sus), dar chiar și primarul din principat (cu care a ajuns cunoștință la cataramă), Georges Marsan (vezi foto stânga). 

Sau Gheorghică, așa cum îi spun borșenii, după ce primarul monegasc a făcut niscaiva vizite în stațiunea maramureșeană, având-o ca ghid pe Anto Mihordea. Doar în a doua jumătate a anului, Gheorghică a fost de două ori ca să vadă acasă frumusețile Borșei. În vară, pentru pentru a fi naș de botez pentru un proaspăt membru al familiei Mihordea, iar – cu un drum – a devenit și proaspăt cetățean de onoare al Băii Mari. A revenit și în această iarnă care a cam întârziat să vină, semn că ea vine de undeva mai departe decât Monaco. Gheorghică Marsan a stat cam o săptămână în Borșa, absența zăpezii fiind compensată de prezența Antonetei. Ar fi stat și de Crăciun, dacă treburi urgente nu i-ar fi reclamat prezența acasă.

Așa se face că Gheorghică din Monaco a trebuit să lase coastele Borșei pentru Coasta de Azur. Dar interesul pentru Borșa al unui personaj de asemenea anvergură face bine turismului borșean și frumuseților zonei; unele de neclintit, ce nu pot fi duse în Monaco. Cu alte cuvinte, cetățeni din principat trebuie să vină la fața locului ca să le vadă, spre binele viitorului turismului din zonă.

 

1 Comentariu în această postare

  1. mai frate cum se gasesc “divele” intre ele…..si cum se “propulseaza”…
    da-s tare curios cum va ajuta primaru’ d-acolo, turismu’ din Borsa (asta chiar ca e tare)
    Apropos…. primaru’ a venit cu nevasta-sa ?

    Răspunde

Lasă un comentariu