Share
Tristețe nemărginită: A trecut la cele veșnice și fratele lui Cristian Pașca, tânărul decedat în ziua de Crăciun pe bulevardul Traian din Baia Mare

Tristețe nemărginită: A trecut la cele veșnice și fratele lui Cristian Pașca, tânărul decedat în ziua de Crăciun pe bulevardul Traian din Baia Mare

În ziua de Crăciun, Cristian Pașca, un tânăr maramureșean, a plecat la cele veșnice după ce o mașină a intrat pe trotuar și l-a spulberat. Alături se afla un alt tânăr – Vlad Sidei.

Coșmarul însă ia proporții pentru familia lui Cristian. Azi-noapte, fratele mai mic al său – Nicolae Lorian Pașca – a plecat într-o lume mai bună după o lungă suferință. Aceasta s-a accentuat însă după ce fratele său a decedat.

„Două suflete minunate s-au ridicat la cer, Lorian „s-a dus” azi noapte la Cristi… și nu a mai vrut să se întoarcă, a suferit prea mult după moartea fratelui său…din păcate, viața asta este atât de cruntă încât ne șochează pe zi ce trece… nici nu pot să îmi imaginez ce simte doamna Silvia în momentul de față, haideți să spunem o rugăciune să i se dea putere de către Divinitate.

Cristi, ai plecat dintre noi foarte brusc, ne-a șocat pe toți moartea ta tragică, toți suferim atât de mult după tine încât am face orice să te readucem pe lume, să te vedem din nou, să râdem împreună, pur și simplu să fii tu prezent. Te iubim mult.

Acum nu mai ești singur printre îngeri, ți s-a alăturat și fratele tău Lorian Te rog dă-i putere mamei tale așa cum obișnuiai mereu să faci, să poată trece peste aceste clipe inimaginabil de dureroase.

Nu am cuvinte! Ținem doliu de Crăciun, de sărbători pentru două persoane dragi nouă, o familie întreagă s-a destrămat, o mamă și-a pierdut ambii copii în decurs de câteva zile din cauza inconștienței și prostiei unui drogat care s-a urcat la volan într-o stare de nedescris.

Odihniți-vă în pace suflete minunate și fiți alături unul de celalalt în drumul printre stele, aveți grija de voi acolo unde sunteți, Dumnezeu v-a luat pentru ca ați fost prea buni pentru lumea asta cruntă și rea. Vă iubim mult și vă vom duce dorul pentru totdeauna, nu veți fi uitați, veți rămâne în sufletele noastre etern. Ne întâlnim în univers, promit!”, a scris pe facebook Ștefania Tot pe rețelele de socializare.

Sincere condolențe familiei îndurerate! Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace!

L.C.H.

Citește și

Urmări accident: Șoferul care a ucis doi tineri în ziua de Crăciun în Baia Mare a fost arestat pentru 30 de zile

3 Comentarii în această postare

 1. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleante familiei!

  Răspunde
 2. Negrea Marian VIOREL N.M.V

  Din FRANKFURT – – >> GERMANIA yan10.ro va transmit condoleanțe familiei și apropiaților lor suntsi eu din Baia Mare și îmi pare nespus de rău să aud ce sa anta plat cu o asa minunata familie îmi curg lacrimile scriinduva prin ce momente grele treceți și îmi pare enorm de rău.
  Fie ca bunul Dumnezeu sa aibegrija de ei acolo unde sunt și sa vegheze asupra dumneavoastră Doamna, MAMA ați crescut 2 frați care nu sau bucurat pedeplin de viata din pricina necazurilor ne dorite care sau ivit fiți puternica cei 2 copilași va veghează de-acolo de sus.
  Sava odihniți în pace copilași amin

  Răspunde
 3. Într-adevăr, Mare Tragedie! Să-ți înmormânteze ambii copii la doar două zile diferența, care-i doreai, ca părinte, sprijin la bătrânețe, este cit se poate de dureros! Cuvintele nu pot reda trăirile părinților în aceste momente! Întâmplător, am fost împreună și mărturisesc fără retineri ca nu am crezut ca în acești părinți, destul de firavi, exista atâta putere, voință și dorința de a-și face datoria, ca pe ultimul drum spre veșnicie să nu le „lipsească” absolut nimic. Totul la superlativ! Au dovedit cu demnitate ca se poate trece și de ce ar presupune expresia: „nu da Doamne omului cit poate duce”! Nu au acceptat nici un ajutor material/financiar, făcând dovada în acest sens! M-am simțit onorat că au acceptat să le întind o mana de ajutor! Infinit de mic fata de cit as fi dorit. Mi-au demonstrat că-s puternici și pregătiți! Și vor continua! Bunul Dumnezeu să-i răsplătească, să-i întărească, să-i mingiie, așa cum numai El știe! Iar pe cei doi frați să-i așeze între cei buni și drepti, in Împărăția Sa Cerească!

  Răspunde

Lasă un comentariu