Share
Tragedie în plină iarnă: Tânăr din Maramureș, în vârstă de 33 ani, împreună cu un prieten de 28 ani, înecat în Barajul Someșul Cald! (FOTO)

Tragedie în plină iarnă: Tânăr din Maramureș, în vârstă de 33 ani, împreună cu un prieten de 28 ani, înecat în Barajul Someșul Cald! (FOTO)

Tragedie în plină iarnă:Tânăr din Maramureș, în vârstă de 33 ani, împreună cu un prieten de 28 ani, înecat în barajul clujean Someșul Cald!

La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 22.25, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 107P, la km 3+700 m, în afara localității Someșul Cald, o bucată din balustrada barajului ar fi ruptă.

S-a suspectat un eveniment rutier, iar în această dimineață, echipaje de scafandri ISU Cluj și SPJSS Cluj au localizat autovehiculul căzut în lac și au extras victimele. Victimele din mașina căzută aseară în apele lacului de acumulare Someșul Cald au fost recuperate acum câteva minute în urma unei acțiuni comune a ISU Cluj și a a Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj (SPSSS Cluj).

”Echipajele de scafandri ale Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj sprijinite de scafandri ISU Cluj au reușit să recupereze corpurile a doi bărbați din apele lacului Someșul Cald. Având în vedere că acestea prezentau rigiditate cadaverică nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare. Autoturismul care se presupunea că a căzut în ape a fost identificat de către scafandri Salvamont-Salvaspeo pe fundul lacului Someșul Cald. Acesta cât și corpurile, recuperate până în acest moment, au fost găsite la o adâncime de cca 15m.”, precizează ISU Cluj.

Polițiștii clujeni au anunțat că în Lacul (Barajul) Someșul Cald au fost identificate și ridicate, de către echipajele de specialitate, trupurile a două persoane, care nu mai prezentau semne vitale. ”Verificările polițiștilor au condus la identificarea acestora, respectiv un bărbat de 28 de ani, din comuna Iara și un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Maramureș. În continuare sunt efectuate cercetări pentru a se stabili toate împrejurările și circumstanțele în care a avut loc evenimentul”, arată reprezentanții IPJ Cluj.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu