Share
Tragedie în județul Maramureș: În orașul Borșa, un tânăr în vârstă de 34 ani și-a pierdut viața după ce a căzut cu mașina de teren în râpă!

Tragedie în județul Maramureș: În orașul Borșa, un tânăr în vârstă de 34 ani și-a pierdut viața după ce a căzut cu mașina de teren în râpă!

Tragedie în județul Maramureș! În orașul Borșa, un tânăr în vârstă de 34 ani și-a pierdut viața după ce a căzut cu mașina de teren în râpă!

Accident teribil în apropiere de orașul Borșa. Un tânăr, tatăl a doi copii, în noaptea de 17 spre 18 septembrie, și-a pierdut viața, după ce a căzut în gol cu mașina de teren într-o râpă adâncă de aproximativ 25 metri.

„În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 23.27, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că în zona numită Pleșă din Borșa a avut loc un eveniment în care a fost implicat un autoturism de teren. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că pe un drum agricol neamenajat, la o distanță de aproximativ 25 de metri de drum, pe un teren cu o declivitate pronunțată, a fost identificat un autovehicul, care prezenta mai multe avarii.

Polițiștii au identificat la volanul autoturismului cadavrul unui bărbat de 32 de ani din Borșa, iar în calitate de pasager un bărbat de 33 de ani din Borșa, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cadavrul bărbatului de 32 de ani a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, mai arată reprezentanții IPJ Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu