Share
Tinerele șahiste, reușită superbă pentru Baia Mare: Micile leoaice, triplu medaliate la campionatele naționale de juniori pe echipe! (FOTO)

Tinerele șahiste, reușită superbă pentru Baia Mare: Micile leoaice, triplu medaliate la campionatele naționale de juniori pe echipe! (FOTO)

Tinerele șahiste, performanță superbă pentru Baia Mare. Vorbim despre sportivele de la Clubul „Tinerii Lei Baia Mare”. Acestea sunt triplu medaliate, aur și argint, la campionatele naționale pe echipe pentru juniori, care au avut loc în intervalul 13-20 iulie.

Anunțul a fost făcut de către antrenorul Iulian-Eugen Negrea. La competiție au participat, pe lângă clubul băimărean și echipe de la următoarele cluburi de șah din țară: CS Universitar de Șah București, Micul Șahist Iași, ACS Logic Delta Tulcea, CS Politehnica Iași și ACS Cotnari Chess Academy.

Competițiile naționale au fost destinate echipelor de juniori la categoriile: 8, 10, 12, 14, 16, 18 și 20 de ani. „Clubul de șah „Tinerii Lei Baia Mare” a participat cu o echipă la categoria fete sub 10 ani reprezentată de: Sunea Sara-Maria, Oltean Lorena-Ioana și Covaci Miruna-Maria, reușind să obțină 2 medalii de aur și 1 medalie de argint, cea mai prețioasă fiind aurul la șah clasic! Pentru prima dată în istoria Clubului de șah ,,Tinerii Lei Baia Mare” fetele au adus aurul din cadrul concursului de șah clasic la Baia Mare!

Pentru prima dată în istoria Clubului de șah „Tinerii Lei Baia Mare” fetele au adus aurul din cadrul concursului de șah clasic la Baia Mare!! Vrem sa va felicităm dragi fete pentru munca voastră constanta si continuă care după 4 ani își primește binemeritatul rezultat. In cea mai mare parte munca este a voastră și a părinților care v-au susținut moral și financiar în toți acești ani. Multumim dragi părinți pentru că ați avut încredere în noi, pentru tot efortul pe care l-ați depus în acești 4 ani! Putem sa spunem cu tărie și încredere absolută că se poate! Este extraordinar de greu, dar, se poate! Felicitări!”, arată Iulian-Eugen Negrea.

Performanța este cu atât mai remarcabilă întrucât municipiul Baia Mare, reședința de județ a Maramureșului, nu a mai fost reprezentat de foarte mulți ani de vreo echipă de juniori la Campionatele Naționale, iar Clubul de șah „Tinerii Lei Baia Mare” este înființat de doar patru ani. Mai trebuie spus faptul că fetele de la clubul de șah „Tinerii Lei Baia Mare” sunt pregătite de instructorii de șah Lucian Adrian Griga și Iulian Eugen Negrea. Sara Maria Șunea este pregătită de GM Lucian Miron.

DirectMM.ro

Lasă un comentariu