Share
Tren  cu 11 persoane, deraiat după Valea Vișeului

Tren cu 11 persoane, deraiat după Valea Vișeului

Circulaţia feroviară este blocată între staţiile Valea Vişeului şi Petrova, din cauza căderilor de pietre de pe versant, pe liniile de cale ferată. Patru curse au fost anulate din cauza incidentului: 4111/2, Leordina – Cluj ● 4651, Vișeu – Sighet ● 4133, Vișeu – Sighet ● 4650, Sighet – Vișeu au fost anulate datorita accidentului feroviar.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a consemnat blocarea circulaţiei între staţiile Valea Vişeului şi Petrova, din cauza căderilor de pietre de pe versantul muntelui pe liniile de cale ferată, la kilometrul 9+800. Și reprezentanţii CFR SA au transmis că primul vagon al trenului 4111 a deraiat între Valea Vişeului şi Leordina, din cauza zăpezii şi a pietrelor căzute de pe versant. ”Niciunul din cei 11 pasageri nu a fost rănit. La faţa locului se intervine cu utilaje pentru repunerea pe ţintă a boghiului”, a spus purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

„Nu avem deocamdată un orizont de timp în care se va relua circulaţia. Toţi călătorii care vor fi afectaţi, vor fi preluaţi cu mijloace auto până când va fi rezolvată problema” – a declarat a spus Adrian Vlaicu, din partea CDR.

Foto:  @ RailWay Headlines


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu